Съвременните компютри и браузъри ни позволяват да отворим огромен брой раздели. На мощния (а не много) компютърът работи еднакво добре като 5 и 20 раздела. Особено удобно тази функция се изпълнява в Yandex.Browser - разработчиците направиха сериозна оптимизация и създадоха интелигентно изтегляне на раздели. По този начин, дори и като работите с приличен брой раздели, не е нужно да се притеснявате за представянето.

Друго нещо е, че всички тези ненужни раздели трябва да бъдат затворени. Е, кой иска да затвори няколко десетки раздела отново и отново? Те се натрупват бързо - необходимо е само да отида малко по-дълбоко в намирането на отговор на интересен въпрос, да подготвяте доклади, дисертации и други образователни работи или просто да сърфирате активно. За щастие, разработчиците се погрижиха не само за възможността да отварят много раздели, но и за функцията за бързо затваряне с едно кликване.

Как да затворите всички раздели в Yandex.Browser в даден момент

Браузърът може да затвори всички раздели наведнъж, с изключение на текущия. Следователно трябва да отидете в раздела, който искате да запазите, да кликнете върху него с десния бутон на мишката и да изберете " Затвори други раздели ". След това всички раздели ще бъдат затворени, само текущият раздел ще остане, както и приложените раздели (ако има такива).

Затворете всички раздели в Yandex.Browser

Можете също да изберете подобна функция - затворете всички раздели вдясно. Например, създадохте заявка в търсачката, прегледахте няколко сайта от SERP и не открихте необходимата ви информация. Трябва да преминете към раздела за заявки от търсещата машина, да кликнете с десния бутон върху нея и да изберете " Затваряне на раздели вдясно ". По този начин всичко, което е отляво на текущия раздел, ще остане отворено и всичко, което е надясно, ще бъде затворено.

Затворете всички раздели в дясната част на Yandex.Browser.

Ето и такива прости начини да затворите много раздели за няколко кликвания, като спестите време и правите използването на Yandex.Browser още по-удобно.