Вече разгледахме подробностите. конвертиране на PNG изображения в PDF , Обратният процес също е възможен - превръщането на PDF документ в графичен формат PNG и днес искаме да Ви запознаем с методите за изпълнение на тази процедура.

Начини за конвертиране на PDF в PNG

Първият метод за конвертиране на PDF в APG е да се използват специализирани програми за конвертори. Втората опция включва използването на напреднал зрител. Всеки метод има своите предимства и недостатъци, които определено ще разгледаме.

Метод 1: Преобразувател на документи на AVS

Многофункционален конвертор, способен да работи с много файлови формати, който има и функцията за конвертиране на PDF в PNG.

Изтеглете AVS Document Converter от официалния сайт

 1. Стартирайте програмата и използвайте елементите от менюто "Файл" - "Добавяне на файлове ..." .
 2. Добавете PDF файл, за да преобразувате PNG през AVS Document Converter

 3. Използвайте "Explorer", за да отидете до папката с целевия файл. Когато се окажете в правилната директория, изберете документа източник и кликнете върху "Отваряне".
 4. Изберете PDF файл за конвертиране в PNG чрез AVS Document Converter

 5. След като изтеглите файла в програмата, обърнете внимание на блока за избор на формат вляво. Кликнете върху "В изображението".
  Изберете да конвертирате изображението чрез AVS Document Converter
  В формат блок ще се покаже падащия списък за типа файл, в който трябва да изберете опцията "PNG" .
 6. Изберете PNG за конвертиране на PDF чрез AVS Document Converter

 7. Преди да започнете преобразуването, можете да използвате допълнителни параметри, както и да конфигурирате изходната папка, където ще бъдат поставени резултатите от реализациите.
 8. Папка и допълнителни опции за конвертиране в PNG чрез AVS Document Converter

 9. След като настроите конвертора, продължете процеса на конвертиране - кликнете върху бутона "Старт" в долната част на работния прозорец на програмата.
  Стартирайте конвертирането на PDF в PNG чрез AVS Document Converter
  Процесът на процедурата се показва директно върху преобразувания документ.
 10. Напредък на преобразуването на PDF в PNG чрез AVS Document Converter

 11. В края на преобразуването ще се появи съобщение, което ви подсказва да отворите папката за изход. Кликнете върху "Отваряне на папка", за да видите резултатите от произведението или "Затвори", за да затворите съобщението.

Отворете папката с преобразуване в PNG чрез AVS Document Converter

Тази програма е отлично решение, но бавната работа за някои потребители, особено с многостранични документи, може да е лет в маз.

Метод 2: Adobe Acrobat Pro DC

Пълнофункционалният Adobe Acrobat включва инструмент за експортиране на PDF в много различни формати, включително PNG.

Изтеглете Adobe Acrobat Pro DC

 1. Отворете програмата и използвайте опцията "Файл" , в която изберете опцията "Отвори" .
 2. Отворете PDF файла за преобразуване в PNG чрез Adobe Acrobat DC

 3. В прозореца "Explorer" отидете до папката с документа, който искате да конвертирате, изберете го с едно щракване на мишката и щракнете върху "Open".
 4. Изберете PDF, за да преобразувате PNG през Adobe Acrobat DC

 5. След това използвайте отново елемента "Файл" , но този път изберете опцията "Експортиране в ..." , след това опцията "Изображение" и в края на страницата форматът "PNG" .
 6. Избиране на PDF износ в PNG чрез Adobe Acrobat DC

 7. "Explorer" ще започне отново, където трябва да изберете местоположението и името на изходното изображение. Обърнете внимание на бутона "Настройки" - като кликнете върху него ще се появи помощната програма за настройка на експортирането. Използвайте го, ако е необходимо, и кликнете върху "Запазване", за да започнете процеса на реализация.
 8. Изберете папка и настройте конвертирането на PDF в PNG чрез Adobe Acrobat DC

 9. Когато програмата сигнализира завършването на реализацията, отворете избраната преди това директория и проверете резултатите от нея.

Изнесено в PNG посредством Adobe Acrobat DC PDF

Приложението Adobe Acrobat Pro DC също изпълнява отлична работа, но се разпространява срещу заплащане, а функционалността на пробната версия е ограничена.

заключение

Много други програми също могат да конвертират PDF в PNG, но само двете решения, описани по-горе, показват най-добри резултати по отношение на качеството и скоростта на работа.