Виртуална Бюлетина на Avito много популярен сред потребителите, а неговите заслуги са добре известни на всички. Уеб услугата ви позволява лесно да продавате или купувате продукти, да предлагате услуга или да я използвате. Всичко това се прави с помощта на реклами, но понякога е необходимо да ги премахнете. Как да направите това и ще бъдат обсъдени в тази статия.

Как да изтриете реклама на Avito

Трябва да изтриете реклама на Avito чрез личния си профил и за тази цел можете да използвате официалното приложение или уебсайт. Преди да се пристъпи към решаването на задачата, заслужава да се подчертаят две възможни варианти за действие - обявяването може да е активно или вече не е релевантно, т.е. завършено. Действията във всеки един от тези случаи ще се различават леко, но първо трябва да влезете в сайта.

Вижте също: Как да създадете профил на Avito

Опция 1: Активна реклама

За да прекратите публикуването на активна реклама или да я премахнете напълно, трябва да направите следното:

 1. Първо отидете в секцията "Моите реклами".

  Преместване в рекламната секция Avito

 2. На страницата на рекламите си изберете раздела "Активен" .

  Изберете секция от реклами в Avito

 3. Тъй като искаме да изтрием реклама, която все още е в публикацията вляво от бутона "Редактиране", кликнете върху надписа "Още" и в изскачащото подменю кликнете върху бутона "Премахване от публикацията", маркиран с червен кръст.

  Премахване на съобщението от публикацията за Avito

 4. След това сайтът ще изисква от нас да обясним причините за оттегляне на съобщението от публикацията, да изберете подходящата от трите налични опции:
  • Продаден на Avito;
  • Продадени някъде другаде;
  • Друга причина (ще трябва да го опишете накратко).

  Избор на причината за изтриване на реклами в Avito

 5. След като изберете подходяща причина, която, между другото, не трябва да е истина, рекламата ще бъде премахната от публикацията.

Подобни действия могат да се извършват директно от рекламната страница:

 1. За целта кликнете върху бутона "Редактиране, затваряне, нанасяне на услуга", разположен над изображението.
 2. Редактирайте рекламата на Avito

 3. Ще видите страница със списък на наличните действия. На него най-напред поставете маркер срещу елемента "Премахване на рекламата от публикацията" , а след това върху бутона "Напред", разположен в дъното.
 4. Премахнете от обявяването на публикацията на Avito

 5. Както и в предходния случай реклама, премахната от публикацията, ще бъде скрита от страниците на сайта и ще бъде преместена в раздела "Завършени" , откъдето може да бъде изтрит или повторно активиран, ако възникне такава необходимост.
 6. Прочетете същото: Как да актуализирате реклама на Avito

Вариант 2: Стара реклама

Алгоритъмът за изтриване на завършена реклама не се различава много от премахването на активна публикация, но разликата е, че тя все още е по-лесна и по-бърза.

 1. На страницата за съобщения отидете в секцията "Завършени" .

  Отворете раздела за завършени реклами на Avito

 2. Кликваме върху сивото съобщение "Изтриване" в рекламната клетка и потвърждаваме намеренията си в изскачащото съобщение на браузъра.

  Изтрийте пълната реклама на Avito

 3. Рекламите ще бъдат преместени в секцията "Изтрити", където ще бъдат запазени за още 30 дни. Ако през този период не възстановите предишното си състояние ("Завършен"), той ще бъде изтрит за постоянно от сайта на Avito автоматично.

заключение

Просто е лесно да изключите активната реклама и да изтриете това, което вече е остаряло и / или завършено. Можете да избегнете объркване своевременно и редовно да правите такова "почистване", забравете за старите продажби, ако, разбира се, тази информация не представлява никаква стойност. Надяваме се, че тази статия ви е помогнала при решаването на задачата.