Въпреки всички предимства на популярната услуга на електронните съобщения на Avito, неговото използване може да не е необходимо за отделните потребители. В този случай ще трябва да изтриете профила си и свързаната с него информация. Разработчиците Avito процесът на деактивиране на потребителски акаунти и изтриване на свързани данни е опростен колкото е възможно повече и не носи никакви "капани". Достатъчно е да изпълните няколко прости инструкции по-долу и да забравите за своето присъствие на Avito.

Премахването на сметка "Авито" може да се извърши по принцип по същите методи, които се различават само в някои нюанси. Изборът на конкретна инструкция зависи от текущото състояние на профила (активен / блокиран) и начина, по който е извършена регистрацията в услугата. Във всеки случай трябва да се има предвид следното.

След като изтриете профила на Avito, преиздаването на профила, използвайки предварително потвърдени лични данни - поща, телефонен номер, акаунт в социалните мрежи, е невъзможно! В допълнение, отдалечената информация (реклами, информация за дейността и т.н.) не подлежи на възстановяване!

Метод 1: Изтрийте стандартната регистрация

В случай, че създаването на акаунт в услугата "Авито" е извършено чрез сайта с потвърждение на телефонния номер и електронната поща, така както е описано в материала "Създаване на профил на Avito" , за да изтриете профила, изпълняваме следните стъпки.

 1. Ние сме оторизирани на сайта на услугата с помощта на имейл адрес или телефонен номер и парола.

  Avito разрешение в услугата, използвайки електронна поща. мейл или телефонен номер и парола

  Ако информацията, необходима за влизане в Avito, е загубена, следвайте инструкциите за възстановяване.

  Прочетете повече: Възстановяване на парола от профила на Avito

 2. Отидете на "Настройки" - опцията се намира от дясната страна на сайта в списъка с потребителски функции.

  Avito Лични настройки на офиса

 3. В самото дъно на отворената страница има бутон "Отиди на изтриване на профила" , кликнете върху него.

  Бутон Avito Отидете, за да изтриете профила в настройките на потребителския профил

 4. Последната стъпка е потвърждение на намерението да се отървем от профила на Авито. Ако искате, можете да посочите причината да не използвате функциите на услугата, след което да кликнете върху "Изтриване на моя профил и всичките ми реклами" .

  Avito потвърждение за изтриване на профила и всички данни

След като изпълните горното, сметката на Avito и съпътстващата я информация ще бъдат унищожени безвъзвратно!

Авито акаунт е изтрит

Метод 2: Изтриване на регистрацията чрез социални мрежи

Напоследък начинът за влизане в сайтовете е станал много популярен, а Avito не е изключение тук, което предполага използването на акаунт в една от популярните социални мрежи. За да направите това, използвайте специалните бутони на страницата за вход и паролата.

Avito страница за упълномощаване в услугата чрез социални мрежи

Като разрешава Avito по този начин за първи път, потребителят също така създава профил, т.е. получава идентификатор, който взаимодейства с функциите на услугата. Това наистина е много удобно, бързо и най-важното, не изисква въвеждане и потвърждаване на имейл адреса и телефонен номер.

Потребителски профил на Avito, когато сте влезли в социалните мрежи

Но с премахването на този профил на Avito може да има трудности - бутонът "Отидете на изтриването на профила" , описан в метод 1 на тази статия , просто липсва в секцията "Настройки" , което предизвиква объркване за потребителите, използващи стандартните инструкции за деактивиране на профила.

Avito Settings - липсва бутонът за изтриване на профил

Изход от тази ситуация са следните стъпки.

 1. Ние сме оторизирани чрез една от социалните мрежи в услугата и отваряме "Настройки" на потребителския профил на Avito. В полето "Електронна поща" въведете валиден адрес на пощенската кутия, до която имате достъп, и след това кликнете върху бутона "Запазване" .

  Avito Добавяне на имейл адрес към потребителския ви профил

 2. В резултат на това ще бъдете помолени да потвърдите валидността на адреса на електронната поща. Кликнете върху "Изпращане на имейл с потвърждение" .

  Avito имейл адрес за потвърждение. мейл - бутон за изпращане

 3. Отваряме пощата, където вече чакаме писмо с инструкции за потвърждаване на регистрацията на Avito.

  Авито писмо с потвърждение за регистрация

 4. Предаваме връзката от писмото.

  Avito връзка в писмото за потвърждение на регистрацията

 5. След като получихме известие за успеха на потвърждаването на имейл адреса, кликваме върху връзката "Отиди в моя профил" .
  Avito Registration успешно потвърди, отидете в таблото за управление
 6. Отворете "Настройки" на персоналния шкаф и преминете към последната стъпка, за да изтриете профила Avito. Преди това нямаше бутон "Отиди на изтриване на профил"
  Avito профил с потвърдена електронна поща

  сега се показва в долната част на страницата.

  Бутон "Авито", за да изтриете акаунта, се появява след добавяне на имейл в профила

След като се обади на опцията за унищожаване на сметката и потвърждаване на намерението, което се появи в резултат на горепосочените елементи, профилът на Avito ще бъде изтрит за постоянно! За пререгистрация няма да може да се използва нито по-горе добавената електронна поща, нито профилът (профилите), използван за въвеждане на услугата (ите)!

Съобщението Avito при опит за оторизиране чрез социална мрежа, чийто профил е изтрит

Метод 3: Изтриване на заключен профил

Следва да се отбележи, че е невъзможно да се унищожи сметката, блокирана от администрацията на Авито за нарушаване на правилата за ползване на услугата. Трябва предварително да отключите профила. По принцип алгоритъмът, в резултат на който ще се извърши премахването на блокираната сметка "Авито", включва две стъпки:

 1. Възстановяването на профила, следвайки инструкциите от материала:

  Прочетете повече: Ръководство за възстановяване на профила в Avito

 2. Ние следваме стъпките на "Метод 1: Изтриване на стандартната регистрация" на тази статия.

Както можете да видите, не е трудно да изтриете информация за престоя Ви в Avito, както и лични данни от услугата. В повечето случаи процедурата изисква няколко минути и изпълнението на най-простите инструкции.