Google Chrome - мощен уеб браузър, който има в своя арсенал полезни функции за сигурност и удобно сърфиране в мрежата. По-специално, вградените инструменти на Google Chrome ви позволяват да блокирате изскачащите прозорци. Но какво, ако просто искате да ги покажете?

Изскачащите прозорци са много неприятно нещо, с което се сблъскват потребителите на интернет. Посещавайки ресурсите, високо наситени с реклами, екранът започва да показва нови прозорци, които се пренасочват към рекламни сайтове. Понякога става въпрос за това, че когато отваряте уебсайт, потребителят може едновременно да отвори няколко изскачащи прозорци, пълни с реклами.

За щастие, потребителите на браузъра на Google Chrome по подразбиране са лишени от "радостта", за да видят рекламните прозорци, защото браузърът е активирал вградения инструмент, насочен към блокиране на изскачащи прозорци. В някои случаи може да е необходимо потребителят да покаже изскачащите прозорци и тогава възниква въпросът за активирането им в Chrome.

Как да активирам изскачащите прозорци в Google Chrome?

1. В горния десен ъгъл на браузъра има бутон за меню, на който трябва да кликнете. На екрана ще се покаже списък, в който ще трябва да отидете в секцията "Настройки" .

Как да активирате изскачащите прозорци в Google Chrome

2. В отворения прозорец трябва да преминете до самия край на страницата и после да кликнете върху бутона "Показване на разширените настройки" .

Как да активирате изскачащите прозорци в Google Chrome

3. Ще се появи допълнителен списък с настройки, в който ще трябва да намерите блока "Лични данни" . В този блок трябва да кликнете върху бутона "Настройки за съдържанието" .

Как да активирате изскачащите прозорци в Google Chrome

4. Намерете блока "Изскачащи прозорци" и поставете отметка в квадратчето до "Да се ​​отварят изскачащи прозорци на всички сайтове" . Кликнете върху бутона "Завършване" .

Как да активирате изскачащите прозорци в Google Chrome

В резултат на извършените действия показването на рекламни прозорци в Google Chrome ще бъде активирано. Трябва обаче да се разбере, че те ще се показват само ако сте деактивирали или деактивирали програми или добавки, насочени към блокиране на рекламирането в интернет.

Как да деактивирате AdBlock

Струва си да се отбележи още веднъж, че рекламните прозорци често са излишни и понякога злонамерена информация, която много потребители се опитват да се отърват. Ако вече не се налага да показвате изскачащи прозорци, ви съветваме да ги изключите отново.