Всички потребители на мрежата се сблъскват с подобна ситуация, когато видеоклипът се възпроизвежда от музиката, която е подобна, но е невъзможно да се идентифицира с името. Потребителят сваля софтуера на трета страна, за да извлича аудио записи, не разбира куп операции и хвърля всичко, без да знае, че любимата ви музика може лесно да бъде получена от видеото онлайн.

Онлайн извличане на музика от видеоклипа

Онлайн услугите за конвертиране на файлове отдавна са се научили как да променят видео формат към аудио без да губят качество и дефекти. Представяме на вашето внимание четири сайта за конвертиране, които ще ви помогнат да извлечете интересна музика от всеки видеоклип.

Метод 1: Онлайн аудио конвертор

Сайтът 123Apps, който притежава тази онлайн услуга, предоставя много услуги за работа с файлове. Техният собствен конвертор може лесно да бъде наречен един от най-добрите, защото няма никакви излишни функции, е лесен за употреба и има приятен интерфейс.

Отидете на онлайн аудио конвертор

За да извлечете аудио от видеоклип, трябва да направите следното:

 1. Изтеглете файла от всяка удобна услуга или от компютър. За да направите това, кликнете върху бутона "Отваряне на файл" .
 2. Изтеглете файла на адрес online-audio-converter.com

 3. След като добавите видео към сайта, изберете аудио формата, към който ще се преобразува. За да направите това, трябва да кликнете върху левия бутон на желаното разширение на файла.
 4. Изберете файловия формат след конвертиране в online-audio-converter.com

 5. За да установите качеството на звука, трябва да използвате "плъзгача за качество" и да изберете необходимата честота на предаване от представените скорости.
 6. Плъзгачът за качество на звука в онлайн-аудио-конвертер.com

 7. След като изберете качество, потребителят може да използва менюто "Разширени", за да настрои аудио силата си, независимо дали става дума за затихване в началото или в края, обратно и т.н.
 8. Допълнителни функции в online-audio-converter.com

 9. В раздела "Информация за записите " потребителят може да зададе основна информация за песента за по-лесно търсене в плейъра.
 10. Информация за аудиото в онлайн-audio-converter.com

 11. Когато всичко е готово, трябва да кликнете върху бутона "Конвертиране" и да изчакате, докато приключи преобразуването на файла.
 12. Преобразуване в онлайн-audio-converter.com

 13. След като файлът бъде обработен, той остава да го изтеглите, като кликнете върху бутона "Изтегляне" .
 14. Изтегляне на аудио от online-audio-converter.com

Метод 2: OnlineVideoConverter

Тази онлайн услуга е изцяло фокусирана върху конвертирането на видео към необходимите формати. Той има прост и интуитивен интерфейс и е напълно преведен на руски, което ви позволява да работите с него без проблеми.

Отидете в OnlineVideoConverter

За да превърнете видеофайла в аудиоформат, трябва да направите следното:

 1. За да започнете да работите с файла, изтеглете го от компютъра или го прехвърлете на бутона "Избор или просто плъзнете файла" .
 2. Изтеглете файла на адрес onlinevideoconverter.com

 3. След това трябва да изберете формата, в който ще се преобразува файлът от падащото меню "Форматиране" .
 4. Изберете файловия формат на конвертирания файл на адрес onlinevideoconverter.com

 5. Потребителят може също така да използва раздела Разширени настройки, за да изберете качеството на звука.
 6. Разширени настройки в онлайнvideoconverter.com

 7. За да преобразувате файла след всички действия, трябва да кликнете върху бутона "Старт" и да изчакате края на процедурата.
 8. Започнете да конвертирате в онлайнvideoconverter.com

 9. След като файлът бъде преобразуван в необходимия формат, кликнете върху бутона "Изтегляне", за да го изтеглите .
 10. Изтеглянето на аудио записи от онлайнvideoconverter.com

Метод 3: Преобразуване

Сайтът Convertio с името му разказва на потребителя за какво е създадено и с неговите отговорности го прави перфектно, знаейки как наистина да трансформира всичко, което е възможно. Конвертирането на видео файл в аудио формат е много бързо, но недостатъкът на тази онлайн услуга е, че не ви позволява да конфигурирате преобразуваната музика по начина, по който потребителят желае.

Отидете на Convertio

За да конвертирате видео към аудио, направете следното:

 1. Изберете файловите формати, от които да преобразувате, и кой от тях използва падащите менюта.
 2. Изберете файловия формат на convertio.co

 3. Кликнете върху бутона "От компютъра", за да изтеглите видеофайла на сървъра за онлайн услуги или да използвате други функции за добавяне към сайта.
 4. Изтегляне на файла в

 5. След това кликнете върху бутона "Конвертиране" под основния формуляр.
 6. Преобразувайте файл в

 7. След като изчакате края, заредете конвертирания аудио файл, като кликнете върху бутона "Изтегляне" .
 8. Изтегляне на аудио от

Метод 4: MP4toMP3

Въпреки имената на онлайн услугата, MP4toMP3 може също така да преобразува всякакъв вид видео файлове в аудио формат, но прави това, подобно на предишния сайт, без никакви допълнителни функции. Единственото предимство сред всички описани по-горе методи е скоростта и автоматичното преобразуване.

Отидете на MP4toMP3

За да конвертирате файл в тази онлайн услуга, направете следното:

 1. Изтеглете файла на сайта, като просто го плъзнете или го добавите директно от компютъра, като кликнете върху "Избор на файл" или използвате друг предоставен метод.
 2. Изтегляне на файла на mp4tomp3.online

 3. След като изберете видео файл, обработката и конвертирането ще се извършат автоматично и всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона "Изтегляне" .
 4. Изтегляне на аудио от mp4tomp3.online

Едно от предпочитаните от всички онлайн услуги не е и можете да използвате някоя от тях, за да извлечете аудиописа от видеофайла. С всеки сайт е удобно и приятно да работите, но просто не обръщате внимание на недостатъците - те изпълняват програмата, поставена в тях толкова бързо.