Една от популярните функции сред потребителите на Stim е обмяната на рекламни елементи. Понякога е необходимо да се разгледа историята на предишни обмени. Това се случва, когато искате да сте сигурни, че обменът, който сте направили, е напълно задоволителен. Също така е необходимо, ако искате да знаете къде липсва елементът от инвентара ви, дали вие или вашият приятел сте разменили по-рано. Прочетете, за да разберете как можете да видите историята на обмена на Steam.


Парата съхранява цялата история на обмена на артикули. Ето защо можете да видите дори най-старата сделка, направена в тази услуга. За да преминете към историята на обмена, трябва да отворите страницата за рекламни места. Направете това, както следва: кликнете върху псевдонима в горния десен ъгъл на менюто Steam и след това изберете елемента "inventory".

Преминаване към инвентара на Steam

Сега трябва да кликнете върху бутона, който се намира в дясната част на падащото меню, изберете опцията "История на запасите".

Бутонът за преглед на историята на обмена на Steam

Ще бъдете отведени до страницата, съдържаща подробна информация за всички транзакции, които сте посочили в стимула.

Прозорец с история на споделяне на Steam

За всяка размяна се предоставя следната информация: датата, която е била извършена, псевдонима на потребителя, с когото обменяхте, и елементите, които сте прехвърлили на потребителя Steam и сте получили от него по време на сделката. Получените елементи са маркирани със знака "+" и дадения "-". Също така можете да кликнете върху всеки получен елемент в този прозорец, за да отидете на неговата страница в инвентара ви за Steam.

Ако транзакциите са големи, можете да превключвате между страниците със записи на транзакциите, като използвате номерата в горната част на формуляра. Вече лесно можете да определите къде са излезли елементите от Вашия инвентар на Steam и няма да изчезне от него обект без следа.

Ако видите съобщение, когато се опитате да прегледате историята на обмен, че страницата не е налична, трябва да изчакате известно време и да опитате отново да посетите тази страница.

Историята на обмена в Steam е чудесно средство за контрол на транзакциите, които извършвате в тази услуга. С помощта на него ще можете да поддържате собствена статистика за обмена в Steam.