WebMoney - сравнително сложна и объркваща система. Ето защо много потребители просто не знаят как да влязат във вашия портфейл Webmoney. Ако прочетете инструкциите на официалния уебсайт на системата, отговорът на въпроса става още по-неясен и неразбираем.
Нека анализираме три налични начина да въведете личния си портфейл в системата WebMoney.

Как да влезете в чантата на Webmoney

Към днешна дата можете да влезете в портфейла си чрез програмата Keeper. Само тя има три версии - мобилни (инсталирани на смартфони и таблети), стандартни (се отварят в нормален браузър) и pro (инсталирани на компютъра като всяка друга програма).

Метод 1: WebMoney Keeper Mobile

 1. Първо отидете изтегляне на програмата , кликнете върху желания бутон (в зависимост от версията на вашата операционна система). За Android - Google Play, за iOS - App Store, за Windows Phone - Windows Phone Store и за BlackBerry - BlackBerry App World. Можете също така да отидете в магазина за приложения на вашия смартфон / таблет, да влезете в "WebMoney Keeper" в търсенето и да изтеглите желаното приложение.
 2. Страница за изтегляне на

 3. Първият път, когато стартирате системата, ще трябва да излезете с парола и да влезете в системата (въведете вашето потребителско име, парола и SMS код). В бъдеще трябва само да въведете паролата, за да влезете.
 4. прозорец за въвеждане на парола и WebMoney Keeper Mobile

Метод 2: Стандарт на WebMoney Keeper

 1. Отидете на страница за оторизация в тази версия на WebMoney Keeper. Кликнете върху бутона " Вход ".
 2. Входната страница на WebMoney Keeper Standart

 3. Въведете данните за вход (телефон, електронна поща), парола и номер от снимката. Кликнете върху бутона " Вход ".
 4. вход и парола в WebMoney Keeper Standart

 5. На следващата страница кликнете върху бутона за заявка за код - ако E-num е свързан, след това с това приложение и ако не, с обичайната SMS-парола.

кодова заявка в WebMoney Keeper Standart
След това програмата ще се изпълнява директно в браузъра. Трябва да се отбележи, че WebMoney Keeper Standart е най-удобната версия на тази програма за днес!

Метод 3: WebMoney Keeper Pro

 1. Изтеглете програмата и го инсталирайте на компютъра си. Когато стартирате за първи път, въведете електронната си поща. За съхранение на ключове посочете E-num Storage. Кликнете върху бутона " Напред ".
 2. въведете електронна поща в WebMoney Keeper WinPro

 3. Регистрирайте се за обслужване E-num и получете номер на отговор в личния ви акаунт в E-num. Въведете го в прозореца WebMoney Keeper и кликнете върху " Next ".

въвеждане на номер-отговор в WebMoney Keeper Pro
След това ще се извърши разрешение и програмата може да бъде използвана.
С помощта на всяка версия на WebMoney Keeper можете да влезете, да работите със собствени средства, да регистрирате нови сметки и да извършвате други операции.