В живота ни понякога има времена, когато нещо трябва да бъде бързо отстранено към камерата. Взимаме телефона, снимаме, но снимката се оказва неясна, тъмна и ситуацията се е изчерпала. Какво да направя в този случай?

Подобрете качеството на снимките онлайн

Онлайн услугите, които могат да направят почти всичко, не останаха настрани тук. Огромен брой сайтове, както чужди, така и руски, ще помогнат на потребителя да поправи снимката в бързаме. Всичките четири онлайн услуги, разгледани в статията, имат много функции и са много удобни, дори лесни за работа.

Метод 1: FanStudio

Тази услуга има най-голям брой функции за подобряване на картината, отколкото нейните колеги. Удобният и интуитивен интерфейс може да помогне на всеки потребител да реши проблема бързо и ефективно, а функцията за визуализация на модифицираното онлайн изображение не може да се радва.

Отидете в FunStudio

За да подобрите качеството на снимките на FunStudio, следвайте тези прости стъпки:

 1. Качете изображението си от компютъра, като кликнете върху бутона "Изтегляне за обработка" и изчакайте, докато приключи операцията.
 2. Качване на изображение в FunStudio.ru

 3. След това отидете на основната лента с инструменти и започнете да работите върху подобряването на снимката. Главният панел ще бъде точно над зареденото изображение.
 4. Основната лента с инструменти на FunStudio.ru

 5. Можете да проследявате всички приложени ефекти и промени в екрана за действие, както и да ги отмените, като премахнете отметките им.
 6. Лента за действие на FunStudio.ru

 7. Онлайн услугата FunStudio има и отлична функция "Сравнете с оригинала" . За да я приложите, задръжте левия бутон на мишката върху съответната функция в долната част на редактора и когато трябва да видите промененото изображение, го освободете.
 8. Сравнение с оригиналното изображение на FunStuduio.ru

 9. След всички направени действия, за да запазите снимката в компютъра си, кликнете върху "Запазване или получаване на връзка" в долния панел, точно под изображението.
 10. Запазва обработената снимка на FunStudio.ru

 11. Сайтът ще ви предложи да изберете една от опциите за изтегляне и формата, от който се нуждаете, и след това ще започне да се изтегля на компютъра.
 12. Избор на формата и местоположението за запаметяване на FunStudio.ru

Метод 2: Croper

Тази онлайн услуга, за разлика от предишната, има по-минималистичен дизайн и по-умерена функция, но не я засяга по никакъв начин. Сайтът се справя със задачата да подобри качеството на снимките с помощта на различни ефекти, колкото е възможно по-удобно и бързо.

Отидете на Croper.ru

За да обработвате снимки на Croper, трябва да направите следното:

 1. Качете снимката си в сайта, който искате да обработвате, като кликнете върху бутона "Избор на файл" и след това кликнете върху бутона "Изтегляне" .
 2. Избиране и изтегляне на файл на Croper.ru

 3. След това през панела отгоре отидете в раздела "Операции" , където ще бъдат достъпни всички възможни функции на редактора.
 4. Панел за обработка на изображения в Croper.ru

 5. След като приключите работата за изтегляне на изображението, отворете раздела "Файлове" и изберете опцията, която ви е удобна.
 6. Запазване на обработеното изображение на Croper.ru

Метод 3: EnhancePho.To

За разлика от предишните две онлайн услуги, сайтът EnhancePho.To има доста стандартни функции за подобряване на изображението. Неговият голям плюс е едновременно лекота на работа и скорост на обработка, което е много важно за потребителя. Можете да прегледате промените в изображението онлайн и да го сравните с оригиналното изображение, което очевидно е плюс.

Отидете в EnhancePho.To

Изпълнете следните стъпки, за да подобрите снимката в тази онлайн услуга:

 1. Качете изображения от компютъра си на сървъра на сайта, като кликнете върху бутона "От диск" в горния панел директно над редактора или използвайте друг начин, осигурен от сайта.
 2. Изтеглете изображението от диска, за да го увеличите

 3. В редактора на изображения изберете функциите, които ви трябва, като кликнете върху тях с левия бутон на мишката.
 4. Основна лента с инструменти на

 5. След като приключите с обработката на изображението, кликнете върху бутона "Запазване и споделяне" .
 6. Запазете подобрена снимка с подобрение.pho.to

 7. В прозореца, който се отваря, кликнете върху бутона "Изтегляне", за да изтеглите изображението на компютъра си.
 8. Изтеглянето на снимки от сървърите

Метод 4: IMGOnline

Онлайн услугата IMGOnline вече е редовна за статии за промяна на изображения. Сайтът се справя добре с всяка задача и единственият му недостатък може да бъде отбелязан само за интерфейса, който е малко неприятелски за потребителя и изисква пристрастяване, но в противен случай ресурсът заслужава похвала.

Отидете в IMGOnline

За да използвате редактора на IMGOnline и да подобрите снимката, изпълнете следните стъпки:

 1. Първо, изберете подобрението, което потребителят желае да проведе, а техният списък се предоставя като връзки.
 2. Избор на вида подобрение на imgonline.com.ua

 3. Изтеглете изображението от компютъра си, като кликнете върху левия бутон на мишката върху "Избор на файл" .
 4. Качване на снимка от диска на imgonline.com.ua

 5. След като изберете подобрението, от което се нуждаете, ще се отвори нов прозорец, в който ще бъде предоставена цялата възможна обработка за този метод. Например:
  1. За да настроите яркостта и контраста, трябва да въведете стойност в избраната форма от 1 до 100.
  2. Настройка на яркостта и контраста на imgonline.com.ua

  3. След това изберете формата на изображението, в който ще се запази получената снимка.
  4. Избор на формата на изображението в imgonline.com.ua

  5. След това потребителят трябва да кликне върху бутона "OK", за да запази всички промени.
  6. Запазването на промените на изображението на imgonline.com.ua

 6. След всички извършени действия в отворения прозорец, изберете всеки удобен начин да заредите промененото изображение и да кликнете върху него.
 7. Изтеглете изображение от imgonline.com.ua

Онлайн услугите все повече се изненадват от възможностите си. Почти всеки сайт в нашия списък е добър в нещо, но има своите недостатъци. Основното нещо е, че всички те се справят бързо, ясно и без ненужни действия от страна на потребителя и този факт не може да бъде пренебрегнат и отхвърлен.