Системата Yandex Money има сравнително високо ниво на сигурност на сметката и плащания. Към днешна дата потребителите на Yandex Money могат да използват няколко опции за работа с пароли. В тази статия ще се занимаем с темата за паролата за плащане в системата.

Ако ползвате услугата Yandex Money от януари 2014 г., паролата за плащане за вас е без значение. Yandex силно препоръчва използването на еднократни пароли, които идват в SMS съобщение на телефона ви или са генерирани от услугите Yandex.Klyuch или Google Удостоверител.

Ако сте се регистрирали в Yandex Money преди сезон 2014, можете да използвате парола за постоянно плащане. В системата няма начин да видите тази парола - трябва да я помните или да я пренапишете по начин, който е удобен за вас.

Услугата Yandex Money препоръчва промяна на паролата за плащане най-малко веднъж на шест месеца.

Ако забравите паролата си за плащане и не искате да преминете към еднократна парола, има няколко начина да я възстановите.

Използване на привързан телефон

Отидете връзка , Докоснете Изтегляне на SMS. На телефонния номер, свързан с профила, ще получите SMS съобщение с кода, който трябва да въведете на следващата страница. Сега можете да създадете нова парола.

Съобщението може да дойде след 24 часа. Ако не пристигне, обадете се на Техническа поддръжка на Yandex.

Как да разберете паролата за плащане в Yandex Money 1

Използване на кода за възстановяване

Ако нямате прикачен телефон, използвайте кода за възстановяване - това е набор от номера, които сте посочили при регистрация с Yandex Money в случай на забравена парола.

Отидете връзка , Кликнете върху бутона "Изпращане на имейл". На основната ви пощенска кутия ще се появи писмото с връзката, отидете, на която да въведете кода за възстановяване, след което излезе нова парола.

Как да разберете паролата за плащане в Yandex Money 2

Свържете се с офиса на Yandex

Ако не можете да потвърдите връзката с профила си чрез телефон или код за възстановяване - свържете се с офиса на Yandex, като го попълните форма изявления и представяне на паспорт. Ако нямате възможност да посетите лично офиса на Yandex, трябва да предоставите фотокопие на ротацията на паспорта с фотография и разрешение за пребиваване от нотариуса и да го изпратите заедно с молбата с препоръчана поща на адрес: 119021, Москва, PO Box 57, OOO Yandex.Dengi.

Прочетете още: Как да използвате Yandex Money услуга

Прегледахме няколко начина за възстановяване на паролата ви за плащане. Препоръчваме да използвате еднократни пароли в системата Yandex Money. Можете да ги активирате на страницата с настройки на услугата.