Понякога създаването на красиво изображение изисква обработка с помощта на различни редактори. Ако няма програми на ръка или не знаете как да ги използвате, тогава онлайн услугите могат да направят всичко за вас за дълго време. В тази статия ще говорим за един от ефектите, които могат да разкрасят снимката ви и да я направите специален.

Огледално изображение онлайн

Една от характеристиките на обработката на снимки е ефектът от огледало или отражение. Тоест, снимката се разделя и се слива, правейки илюзията, че двойна е до нея, или отражения, сякаш обектът се отразява в стъкло или огледало, което не може да се види. По-долу има три онлайн услуги за обработка на снимки в огледален стил и начини за работа с тях.

Метод 1: IMGOnline

Онлайн услугата IMGOnline е изцяло посветена на работата с изображения. Тя се представя като функция на конвертора на разширенията на изображенията и преоразмеряването на снимките и огромен брой начини за обработка на снимките, което прави този сайт отличен избор за потребителя.

Отидете в IMGOnline

За да обработвате изображението си, направете следното:

 1. Изтеглете файла от компютъра си, като кликнете върху бутона "Избор на файл" .
 2. Изберете файл в imgonline.com.ua

 3. Изберете огледалния режим, който искате да видите в снимката.
 4. Размисъл на снимка на imgonline.com.ua

 5. Посочете разширението на създадената снимка. Ако зададете JPEG, не забравяйте да промените качеството на снимката до максимум във формата отдясно.
 6. Изберете аспектното съотношение след обработка на imgonline.com.ua

 7. За да потвърдите обработката, кликнете върху бутона "OK" и изчакайте сайта да създаде желаното изображение.
 8. Потвърждаване на обработката на imgonline.com.ua

 9. След като завършите процеса, можете едновременно да прегледате изображението и да го изтеглите незабавно на компютъра си. За да направите това, използвайте връзката "Изтегляне на обработеното изображение" и изчакайте изтеглянето да приключи.
 10. Изтеглете изображение от imgonline.com.ua

Метод 2: ReflectionMaker

От името на този сайт веднага става ясно за какво е създадено. Онлайн услугата е изцяло фокусирана върху създаването на "огледални" снимки и вече няма функционалност. Друг недостатък е, че този интерфейс е изцяло на английски, но няма да е трудно да го разберем, тъй като броят функции за отразяване на изображението е минимален.

Отворете ReflectionMaker

За да отразите изображението, което ви интересува, изпълнете следните стъпки:

  ВНИМАНИЕ! Сайтът създава отражения върху изображението само вертикално под снимката, като отражение във водата. Ако това не работи за вас, преминете към следващия метод.

 1. Изтеглете желаната снимка от компютъра си и след това кликнете върху бутона "Избор на файл", за да намерите изображението, от което се нуждаете.
 2. Изберете файл на www.reflectionmaker.com

 3. С помощта на плъзгача задайте размера на отражението върху създадената снимка или я въведете във формуляра до 0 до 100.
 4. Плъзгач на размера на отразяване на снимката на www.reflectionmaker.com

 5. Можете също да зададете цвета на фона на изображението. За да направите това, кликнете върху квадрата с цвета и изберете опцията от падащото меню или въведете нейния специален код във формата вдясно.
 6. Обратно изображения на фона на www.reflectionmaker.com

 7. За да генерирате желаното изображение, кликнете върху бутона "Генериране" .
 8. Генериране на снимка на www.reflectionmaker.com

 9. За да изтеглите полученото изображение, кликнете върху бутона "Изтегляне" под резултата от обработката.
 10. Качване на снимка на www.reflectionmaker.com

Метод 3: MirrorEffect

Подобно на предишната, тази онлайн услуга е създадена само за една цел - създава огледални изображения и има много малко функции, но в сравнение с предишния сайт, тя има избор от страна на размисъл. Тя също е изцяло насочена към чуждестранен потребител, но не е трудно да се разбере интерфейсът.

Отидете на MirrorEffect

За да генерирате отражение за отражение, трябва да направите следното:

 1. Кликнете върху бутона "Избор на файл" с левия бутон на мишката, за да заредите изображението, което представлява интерес за сайта.
 2. Качване на снимка на www.mirroreffect.net

 3. От предоставените методи, изберете страната, към която трябва да се отрази снимката.
 4. Изберете типа на размисъл на www.mirroreffect.net

 5. За да коригирате размера на отражението върху изображението, въведете в специален формуляр процента, колко искате да намалите снимката. Ако намаляването на размера на ефекта не се изисква, оставете го на 100%.
 6. Размерът на отражението на www.mirroreffect.net

 7. Можете да настроите броя на пикселите, за да разкъсате изображението, което ще бъде поставено между снимката и отражението. Това е необходимо, ако искате да създадете ефект на отразяване на водата върху снимка.
 8. Разликата между снимката и отражението на www.mirroreffect.net

 9. След като изпълните всички стъпки, кликнете върху бутона "Изпращане" под основните инструменти за редакция.
 10. Изпращане на изображения до поколението на адрес www.mirroreffect.net

 11. След това в нов прозорец ще отворите вашето изображение, което можете да споделяте в социални мрежи или форуми, използващи специални връзки. За да качите снимка на компютъра си, кликнете върху бутона "Изтегляне" под него.
 12. Изтеглете резултата от www.mirroreffect.net

Това е толкова просто, че с помощта на онлайн услугите, потребителят може да създаде отражение върху неговата снимка, да го запълни с нови цветове и значения и най-важното - е много лесно и удобно. Всички сайтове имат сравнително минимален дизайн, което е само плюс за тях, а английският на някои от тях не пречи на обработката на изображението, както желае потребителят.