Когато създавате профил в мрежата, винаги трябва да знаете как да се измъкнете от нея. Няма значение дали това е по съображения за сигурност или просто искате да упълномощите друга сметка. Основното нещо е, че можете да оставяте Twitter лесно и бързо.

Излезте от Twitter на всяка платформа

Процесът на премахване на авторските права върху Twitter е възможно най-прост и ясен. Друго нещо е, че на различните устройства алгоритъмът на действията в този случай може да е леко различен. За да "излезете" в браузърната версия на Twitter, ние се предлагаме по един начин и например в молбата за Windows 10 - донякъде различни. Ето защо е добре да се разгледат всички основни варианти.

Браузър версия на Twitter

Прекратяването на профила в Twitter в браузъра вероятно е най-лесно. Алгоритъмът за действие за деавторизация в уеб версията обаче не е очевиден за всички.

 1. Така че, за да "излезете" в браузърната версия на Twitter, първото нещо, което трябва да отворите менюто "Профил и настройки" . За да направите това, просто кликнете върху нашия аватар близо до бутона "Чуруликане" .
  Потребителски аватар в Twitter
 2. След това кликнете върху елемента "Изход" в падащото меню. Падащо меню в Twitter
 3. Ако след това сте на страницата със следното съдържание и формулярът за вход е отново активен, това означава, че успешно сте напуснали профила си.
  Страница след отказване от Twitter

Twitter за Windows 10 приложение

Както знаете, клиентът на популярната услуга за микроблогове също съществува като приложение за мобилни и настолни устройства на Windows 10. Няма значение къде се използва програмата - на смартфон или на компютър - последователността от действия е една и съща.

 1. На първо място кликнете върху иконата, представляваща човека.
  Twitter приложение за устройства на Windows 10
  В зависимост от размера на екрана на устройството ви, тази икона може да се намира както в долната, така и в горната част на интерфейса на програмата.
 2. След това кликнете върху иконата с двама души близо до бутона "Настройки" . Потребителска страница в приложението Twitter
 3. След това изберете "Изход" в падащото меню. Падащо меню на потребителската страница в Twitter за Windows 10
 4. След това потвърждаваме премахването на автора в изскачащия диалогов прозорец.
  Потвърдете премахването на автора в приложението Twitter за Windows 10

И това е всичко! Изходът от профила в приложението Twitter за Windows 10 бе завършен успешно.

Мобилен клиент за iOS и Android

Но в приложенията за Android и iOS алгоритъмът за деавторизация е почти идентичен. Следователно, процесът на излизане от профила в мобилния клиент ще бъде разгледан на примера на притурка, изпълнявана под "зелен робот".

 1. Така че, първо трябва да отидем в страничното меню на приложението. За да направите това, както в случая на базираната на браузъра версия на услугата, кликнете върху иконата на нашия акаунт или щракнете с десния бутон вдясно от левия край на екрана. Twitter начална страница за Android
 2. В това меню се интересуваме от елемента "Настройки и поверителност" . Отиди там и тръгни.
  Странична лента на клиента в Twitter за Android
 3. След това отидете в секцията "Профил" и изберете "Изход" .
  Настройки на профила в приложението Android за Android
 4. И отново виждаме страницата за упълномощаване с думите "Добре дошли в Twitter" .
  Страница за упълномощаване в приложението Twitter за Android
  И това означава, че успешно сме "излезли".

Тук трябва да извършите такива прости действия, за да откажете Twitter от всяко устройство. Както можете да видите, абсолютно нищо сложно в това.