Много хора са измъчвани от въпроса дали е възможно да заснемете видеоклип в уеб камерата на компютъра. Всъщност това не е предвидено в системата. Въпреки това, с помощта на проста програма WebcamMax става реална.

WebcamMax е удобна програма, която ви позволява да записвате и записвате видео от уеб камера. Той има много полезни функции, като добавяне на ефекти в реално време и не е нужно да имате някаква свръхестествена компютърна информация, за да го използвате. Освен това има руски език, което прави този продукт още по-разбираем и прост.

Изтегляне на WebcamMax

Как да записвате видео от уеб камера с помощта на WebcamMax

Първо трябва да инсталирате програмата. Няма нищо сложно в това, просто натиснете "Next" постоянно и не се страхувайте да инсталирате допълнителен софтуер, тъй като нищо друго няма да бъде инсталирано на вашия компютър. След инсталирането, трябва да го стартирате, след което ще видите главния екран, с който веднага ще се отворят и ще се появят ефекти.

Основният екран на WebcamMax за статия Как да записвате видео от уеб камера

След това кликнете върху бутона за запис, който черпи сив кръг.

Започнете записването в WebcamMax за статия Как да записвате видео от уеб камера

След това видеозаписът ще започне и текущата продължителност ще се покаже на малкия екран отдолу.

Писане до WebcamMax за статия Как да записвате видео от уеб камера

Видеозаписът може временно да бъде спрян (1), а за да спрете процеса напълно, трябва да натиснете бутона с квадрата (2).

Спиране в WebcamMax за статия Как да записвате видео от уеб камера

След като спрете в полето отдолу, можете да видите всички записани от вас видеоклипове.

Записано видео в WebcamMax за статия Как да записвате видео от уеб камера

В тази статия разгледахме как можете да записвате видео от уеб камера на лаптоп или компютър, като използвате най-подходящата програма. Когато записвате видео в безплатната версия, запазеното видео ще има воден знак, който може да бъде премахнат само чрез закупуване на пълната версия.