Ако по някаква причина сте забравили или загубили пароли от Outlook и сметки, в този случай ще трябва да използвате търговски програми за възстановяване на пароли.

Една от тези програми е руската езикова програма Outlook Password Recovery Lastic.

За да възстановите паролата, трябва да изтеглите програмата и да я инсталирате на компютъра си.

За да инсталирате, трябва да изпълните изпълнимия файл, който се намира в изтегления архив.

След като стартирате съветника за настройка, стигаме до екрана за посрещане.

Инсталиране на парола за възстановяване на парола за Outlook

Тъй като това съдържа информация за програмата и версията, която се инсталира, веднага кликнете върху "Напред" и преминете към следващата стъпка.

Приемане на споразумение в

Тук сме поканени да прочетем лицензионното споразумение и да посочим вашето решение. За да преминете към следващата стъпка, трябва да настроите бутона за избор до "Приемам споразумението" и да кликнете върху "Напред".

Изберете директория за файловете за възстановяване на паролата за Outlook

В този момент можете да изберете папката, в която ще бъде инсталирана програмата. За да посочите каталога си, кликнете върху бутона "Преглед" и изберете желаното местоположение. Натиснете "Next" и продължете.

Изберете група от команди за бърз достъп Outlook Password Recovery Lastic

Сега съветникът предлага създаването на група в менюто "Старт" или избора на съществуваща. Можете да изберете група, като кликнете върху бутона "Преглед". Преминете към следващата стъпка.

Допълнителна парола за възстановяване на парола за Outlook

В тази стъпка можете да кажете на помощника за инсталиране дали да създавате преки пътища на работния плот или не. Ние се движим по-нататък.

Информация за избраните настройки

Сега отново можем да проверим всички избрани настройки и да започнем да инсталираме приложението.

Инсталиране на парола за възстановяване на парола за Outlook

Веднага след като инсталацията на програмата завърши, съветникът ще ви информира за това и ще ви предложи да стартирате програмата.

Завършете инсталирането на Outlook Password Recovery Lastic

След стартиране, програмата ще сканира независимо файловете с данни на Outlook и във формата на таблица ще покаже всички събрани данни.

Паролата за възстановяване на парола за Outlook няма да показва само пароли за електронна поща в Outlook, но и пароли, които са инсталирани на PST файлове.

Всъщност възстановяването на паролата е завършено. Можете да ги пренапишете върху лист хартия или да запазите данните във файл директно от програмите.

Главният прозорец на

Тъй като програмата е търговска, в демо режим няма да се показват всички пароли. Ако видите в информационния ред, това означава, че можете да видите паролата само чрез закупуване на лиценз.

По време на писането личният лиценз е 600 рубли, което означава, че ако решите да използвате тази програма, цената на възстановяването на всички пароли в Outlook ще бъде 600 рубли.