За съжаление, никой не е имунизиран от хакване и "отвличане" на пощенската кутия. Това е възможно, ако някой установи данните, които използвате, за да влезете в профила си. В този случай можете да възстановите имейла си, като просто извлечете паролата. В допълнение, тази информация може да е необходима, ако просто я забравите.

Какво да направите, ако паролата Mail.ru е забравена

 1. Отидете официалния сайт Mail.ru и кликнете върху бутона "Забравили сте паролата?" .

  Mail.ru Забравили сте паролата си?

 2. Ще се покаже страница, в която трябва да въведете пощенската кутия, за която трябва да си възстановите паролата. След това кликнете върху "Възстановяване" .

  Mail.ru Възстановяване на парола

 3. Следващата стъпка е да отговорите на тайния въпрос, който сте избрали при регистрацията си в Mail.ru. Въведете правилния отговор, captcha и кликнете върху бутона "Recover password" .

  Mail.ru Secret въпрос

 4. Интересно!
  Ако не можете да си спомните отговора на въпрос за защитата, кликнете върху съответната връзка до бутона. След това ще се отвори страницата с въпросника, която ще бъдете помолени да попълните, докато си спомняте. Въпросникът ще бъде насочен към техническа поддръжка и ако определената информация в повечето полета е вярна, ще можете да възстановите достъпа до пощата.

  Формуляр за възстановяване на Mail.ru

 5. Ако сте отговорили правилно, ще можете да въведете нова парола и да въведете пощата.

  Mail.ru Въведете нова парола

По този начин проучихме как да възстановим достъпа до пощата, чиято парола е загубена. В тази процедура няма нищо сложно и ако пощата наистина е ваша, лесно можете да продължите да я използвате.