Социалните мрежи са изобретени, така че потребителите да могат да намерят стари приятели или да се запознаят с нови и да общуват с тях чрез интернет. Така че е глупаво просто да се регистрирате в такива сайтове, така че да не търсите познати и да не общувате с тях. Например, намирането на приятели чрез съучениците на сайта е сравнително лесно и е направено само с няколко кликвания.

Намерете хора чрез Съученици

Има няколко възможности да намерите приятели чрез сайта Odnoklassniki и да започнете да общувате с тях. Помислете за всеки, така че потребителите да могат бързо да навигират в менюто на социалната мрежа и да търсят нови приятели с няколко кликвания.

Метод 1: Търсене по място на обучение

Един от най-популярните начини за намиране на приятели на ОК ресурса е да търсите хора на мястото на обучение, ние ще го използваме за начало.

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да отидете на личната си страница в социалните мрежи и да намерите бутона с думите "Приятели" в горното меню. Това е, което трябва да кликнете върху него, за да търсите хора на сайта.
 2. Отидете при намирането на приятели в Съучениците

 3. Сега изберете начина, по който ще търсим приятели. В този случай трябва да кликнете върху "Намиране на приятели по училище" .
 4. Намерете приятели на мястото си на обучение чрез OK

 5. Имаме няколко възможности да търсим хора. Не използвайте търсенето в училище, кликнете върху бутона "High School ", за да намерите бившите си или настоящи съученици и съученици.
 6. Избиране на линия на университет за приятели в Odnoklassniki

 7. За да търсите, трябва да въведете името на вашата институция, факултет и години на обучение. След като въведете тези данни, можете да кликнете върху бутона "Присъединете се", за да се присъедините към общността от завършили и студенти от избрания университет.
 8. Въвеждане на университетски данни и присъединяване към общността в OK

 9. На следващата страница ще видите списък на всички регистрирани в сайта студенти и списък на завършилите в рамките на една година с потребителя. Остава само да намерим подходящия човек и да започнем да общуваме с него.

Метод 2: Намерете приятели на работното място

Вторият начин е да намерите колегите си, които са работили или работят с вас. Търсенето им е толкова просто, колкото приятелите в университета, така че няма да е трудно.

 1. Отново трябва да влезете в социалната мрежа и да изберете елемента от меню "Приятели" на личната ви страница.
 2. Отидете при намирането на приятели в Съучениците

 3. След това кликнете върху бутона "Намерете вашите колеги" .
 4. Търсете приятели по работа на училището Odnoklassniki

 5. Ще се отвори прозорец, в който трябва да въведете информация за заданието. Има възможност да изберете град, организация, длъжност и години работа. След попълване на всички задължителни полета, кликнете върху "Присъедини се" .
 6. Въвеждане на организацията и позицията на сайта

 7. Ще се появи страница с всички хора, които работят в правилната организация. Сред тях можете да намерите човека, който търсите, след това да го добавите към приятелите си и да започнете да комуникирате с помощта на социалната мрежа Odnoklassniki.

Намирането на приятели в образователна институция и намирането на колегите ви са много сходни, тъй като потребителят просто трябва да посочи някои данни за мястото на обучение или работа, да се присъедини към общността и да намери подходящия човек от определен списък. Но има и друг начин, който ще ви помогне да намерите точния човек по-бързо и по-точно.

Метод 3: Търсене по име

Ако трябва бързо да намерите човек, без да обръщате внимание на понякога големи списъци с други членове на общността, можете да използвате търсенето по име и фамилия, което е много по-лесно.

 1. Веднага след като въведете страницата си в социалната мрежа и кликнете върху бутона "Приятели" в горното меню на сайта, можете да изберете следващия елемент.
 2. Отидете при намирането на приятели в Съучениците

 3. Този елемент ще бъде "Намерете по име и фамилия", за да превключите към бързо търсене едновременно с няколко параметъра.
 4. Намерете приятели по име и фамилия чрез OK

 5. На следващата страница първо трябва да въведете името и фамилията на човека, който трябва да бъде известен.
 6. Въвеждане на име в ред в сайта. Съученици

 7. След това можете да прецизирате търсенето в дясното меню, за да намерите приятел много по-бързо. Можете да изберете пола, възрастта и местоположението.

  Всички тези данни трябва да бъдат посочени в анкетата на лицето, което търсим, иначе нищо няма да излезе.

 8. Дополинтельные информация за човека в соцсети ОК

 9. Освен това можете да посочите училище, университет, работа и някои други данни. Нека да изберем например университета, който беше използван по-рано за първия метод.
 10. Избор на места за обучение, работа, почивка на сайта Odnoklassniki

 11. Този филтър ще помогне да се премахнат всички ненужни хора и само няколко души ще останат в резултатите, сред които ще бъде много лесно да се намери точният човек.

Оказва се, че е възможно да откриете много бързо и просто всяко лице, регистрирано в социалната мрежа Odnoklassniki. Познавайки алгоритъма за действие, всеки потребител вече може да търси приятелите и колегите си с няколко кликвания. И ако все още имате някои въпроси, попитайте ги в коментарите към статията, нека се опитаме да отговорим на всичко.