В социалната мрежа ВКонтакте често е необходимо да се вижда времето на последното посещение на сайта от Вашата сметка и от страниците на други потребители. Въз основа на изискванията за информация можете да използвате два метода. Това ще обсъдим в настоящата статия.

Преглед на времето за посещение на VC

Историята на дейността и времето на последното посещение на ВКонтакте са пряко свързани помежду си. Ще обърнем внимание само на втората стойност, докато можете да изучавате по-подробна информация за посещенията, като се запознаете с друга инструкция на нашия уебсайт.

Още подробности: Начини за разглеждане на историята на ВК

Метод 1: Настройки на сайта

Този метод за изчисляване на времето за посещения на сайта ВКонтакте е подходящ само ако се интересувате от собствената си страница. Например, преглеждането на такива статистики ще предотврати опити за хакерство. Освен това, чрез настройките можете да завършите всички активни сесии за целия живот на акаунта.

Още подробности: Завършване на всички VC сесии

 1. Кликнете върху аватара в горния десен ъгъл на страницата и изберете раздела "Настройки" .
 2. Отидете в секцията Настройки на сайта ВКонтакте

 3. Използвайки допълнителното меню, преминете към раздела "Защита" .
 4. Отидете в раздела Security в настройките на VKontakte

 5. За да видите времето на посещенията на сайта, кликнете върху връзката „Покажи историята на активността“ . Тук ще бъдат представени най-подробната информация за метода, времето и мястото на влизане.

  Забележка: Когато задържите мишката върху която и да е линия, ще се покаже IP адресът.

 6. Вижте времето на сесиите на посещения във ВКонтакте

 7. С помощта на връзката „Завършване на всички сесии“ можете да изтриете историята и да излезете от страницата на всички устройства.

Основните предимства на метода са възможността за завършване на сесии и показване на времето на посещенията на място, независимо от вида на устройството. Например, списъкът ще покаже не само вписванията в сайта от компютър, но и чрез мобилно приложение и други средства.

Метод 2: Онлайн услуга

В случай на трети страни потребители, можете да видите времето на последното посещение на сайта и показването на всяка дейност директно на главната страница. За да направите това, отидете на въпросника на лицето, което ви интересува, където необходимата информация ще бъде поставена в горния десен ъгъл, включително вида на устройството.

Преглед на времето за вход на VK на потребителска страница

Недостатъците на този подход включват липсата на време за влизане на някои страници, чиито собственици не са посещавали профила си дълго време. За да се избегне такъв проблем, най-добре е да използвате специална онлайн услуга, която ви позволява да анализирате правилния потребител.

Забележка: Има няколко подобни VC приложения, но в повечето случаи те са нестабилни.

Отидете в услугата VK Online

 1. Чрез раздела "Приятели" или по друг начин трябва да получите линк към страницата, която представлява интерес за потребителя. Допустимо е да се използва абсолютно всеки URL адрес, включително вашият.

  Вижте също: Как да намерите потребителското име VK

 2. Копиране на адреса на VK страницата в браузъра

 3. Използвайте горепосочената връзка, за да отворите главната страница на онлайн услугата.
 4. Успешно отворете VK Online в браузъра

 5. Добавете предварително получения URL на профила в полето „Въведете адреса на страницата“ , било то идентификационен номер или вход. За да започнете анализа, кликнете върху бутона "Намиране" .

  Забележка: Грешките са възможни само при определяне на несъществуващ идентификатор.

 6. Страница за търсене на VK на VK Online

 7. Ако потребителят бъде намерен успешно, в центъра на страницата ще се появи информация за времето на последното му посещение и датата на добавяне към системата за проследяване.

  Успешно добавен VK потребител на VK Online

  Ако изчакате няколко дни, полетата по-долу могат да се използват за получаване на информация за времето на посещенията в други дни.

Основното предимство на услугата е активна система за проследяване на потребителите, URL адресът, към който е използвана страницата. Освен това винаги можете да използвате историята на началната страница на услугата, ако кешът на браузъра не е изчистен след неговото използване.

Вижте историята на наблюдението на сайта VK Online

В много отношения принципът на сайта е подобен на ресурсите за наблюдение, които описахме в други статии.

Вижте също:
Вижте скритите VK приятели
Как да разберете кой харесва хората VK

заключение

Използвайки описаните от нас методи, можете лесно да откриете не само времето, когато посещавате сайта на ВКонтакте, но и много други данни за вашия акаунт и страниците на други потребители. В случай на трудности с ефективността на методите, моля свържете се с нас в коментарите.