Социална мрежа Съучениците имат голям брой безплатни функции, но поради факта, че това е търговски проект, платената функционалност е много често срещана тук. Повечето от "подаръците" в тази социална мрежа се плащат, които се купуват за ОКИ - вътрешната валута на услугата.

За "Подаръци" в Съучениците

Тук "Подаръци" са или статични снимки, или някакъв медиен файл, прикачен към аватар на потребителя, към който е насочен подаръкът. Повечето от тях се плащат, но има и безплатни. Общо "Подаръци" могат да бъдат разделени на три категории:

 • Статични снимки. Тук най-често има безплатни мостри, но платените са сравнително евтини според стандартите за обслужване;
 • Различни медийни файлове. Той може да бъде както статични, но и с прикачена музика и анимирани изображения. Понякога има образци от типа "две в едно". Разпространението на цените за този тип "подаръци" е доста голямо, а безплатните са изключително редки;
 • Домашни подаръци . В Odnoklassniki има приложения, които ви позволяват да направите сами подарък. Функционалността на тези данни за приложенията се плаща.

Метод 1: Безплатни "Подаръци"

Свободните подаръци се появяват в тази социална мрежа доста често, особено ако скоро ще има голяма празник. За съжаление, сред безплатната "Подарък" е трудно да се отговори на оригиналната версия.

Инструкцията към безплатната кутия за подарък в Odnoklassniki е, както следва:

 1. Отидете на страницата на потребителя, който би искал да представи "Подарък" . Обърнете внимание на блока под снимката, има връзка "Направете подарък" .
 2. Преход към подаръци в Odnoklassniki

 3. Кликването върху връзката ще ви отведе до магазина за подаръци . Свободен е маркиран със специална икона.
 4. Безплатни подаръци за съученици

 5. В лявата част на екрана можете да изберете категорията подаръци. По-често, отколкото не, безплатни "Подаръци" се намират в раздели "Любов" и "Приятелство" .
 6. Категории подаръци в съученици

 7. За да направите "Подарък" , кликнете върху интересната опция и направете някои настройки, например можете да отметнете "Частен" - това означава, че само получателят ще знае от кого подаръка. След това кликнете върху "Подарък" . Безплатен "Подарък" се изпраща на потребителя.
 8. Изпращане на прозорец за подарък в Съученици

Метод 2: "All inclusive"

Неотдавна съучениците въведоха такова предложение като "All inclusive" . Според него плащате абонамент за определен период и можете да дадете повечето от платените "Подаръци" безплатно или с много голяма отстъпка. Нека "All inclusive" също е платена функция, но има демонстрация за три дни, когато не можете да платите нищо за функцията или за "Подаръци" . Струва си обаче да се има предвид, че след този период ще бъдете длъжен да платите за абонамента или да откажете услугата.

Инструкциите стъпка по стъпка в този случай изглеждат така:

 1. По същия начин, както и в първата инструкция, отидете на страницата на потребителя, който иска да даде нещо и там ще намерите връзката "Направете подарък" .
 2. Отдясно на лентата за търсене в секцията кликнете върху надписа "All inclusive" .
 3. All inclusive в Odnoklassniki

 4. Кликнете върху "Опитайте безплатно" . След това можете да дадете на други потребители почти всички "Подаръци", без да ги купувате.
 5. Цената е включена в съучениците

Внимавайте с този метод, ако имате профил в OK в социалната мрежова сметка и / или банкова карта е прикрепена към профила, защото автоматично след изтичане на пробния период. Ако обаче не сте свързвали картата и не разполагате с достатъчно OK в сметката, няма какво да се страхувате, тъй като офертата автоматично се анулира.

Метод 3: Изпратете подаръци от мобилната версия

В мобилната версия на сайта можете да дадете и безплатни "Подаръци" , но функционалността е леко ограничена в сравнение с пълната версия.

Помислете за всичко на примера на мобилно приложение. Съученици:

 1. Отидете в профила на човека, на когото искате да представите "Подарък" . В списъка кликнете върху "Направете подарък" .
 2. Подаръци в мобилната версия ОК

 3. Ще бъдете пренасочени към страницата за избор "Подарък" . За да направите безплатен "Подарък", намерете опцията, под която е подписано "0 ok" .
 4. Списък на подаръците в мобилните съученици

 5. Направете настройката на подаръка в специален прозорец. Тук можете да напишете съобщение на приятел, да направите "Подарък" частен, т.е. невидим за неоторизирани потребители. Можете също така да добавите музика, но това ще струва определена сума пари. За изпращане кликнете върху бутона в долния десен ъгъл на екрана.
 6. Настройване на изпращане на подарък от телефона на съученици

Не използвайте никакви приложения и сайтове на трети страни, които предлагат възможност да правите платени "Подаръци" безплатно. В най-добрия случай ще загубите време и / или ще бъдете помолени да закупите абонамент, в най-лошия случай може да загубите достъп до страницата в Съучениците и евентуално до други услуги, свързани със страницата.