Пощенските картички в съучениците са подобни на подаръците, с изключение на това, че някои от тях няма да се показват от потребителя в блока с други подаръци. В допълнение, много пощенски картички, които по подразбиране се предлагат от социалната мрежа, са доста скъпи и имат медийно съдържание (музика и анимация).

На пощенски картички в съученици

В тази социална мрежа можете да изпратите пощенска картичка на човек в лични съобщения (не е необходимо той да е взет от Съученици) или като "Подарък" , който ще бъде поставен в съответния блок на страницата. Ето защо, за да се хареса на друго лице, може да бъде платено и безплатно.

Метод 1: Раздел "Подаръци"

Това е най-скъпият начин, но настоящето ви ще бъде видимо за други потребители, които са посетили страницата. Освен това, повечето пощенски картички, продавани от самия Odnoklassniki, имат анимация и звуков съпровод.

Указанията за изпращане на пощенска картичка ще изглеждат така:

 1. Отидете на страницата на потребителя, от който се интересувате. Под неговия аватар обърнете внимание на блока, където се намира списъкът с допълнителни действия. Изберете "Направете подарък" .
 2. Предаваме подаръци в Odnoklassniki

 3. В лявото меню кликнете върху "Пощенски картички" .
 4. Изберете този, който харесвате, и кликнете върху него, за да го закупите и изпратите до потребителя. Можете също да го направите като "Частен подарък" - в този случай други хора няма да могат да го видят в специален блок.
 5. Избор на карти в съученици

Метод 2: Пощенски картички от приложения

По едно време пощенските картички, създадени или изтеглени от приложения за съученици, са безплатни, но сега те могат да се изпращат само срещу заплащане, но ще бъдат по-евтини от закупуването от услугата.

Инструкцията е, както следва:

 1. Отворете секцията "Игри" на страницата си.
 2. Отидете на игри в Съученици

 3. С помощта на малка икона за търсене въведете ключовата дума "Пощенски картички" .
 4. Търсене на игри в Съученици

 5. Услугата ще намери няколко приложения, които ви позволяват да споделяте пощенски картички на намалена цена и да създавате свои собствени.
 6. Изберете един от тях. Всички те са от един и същ вид, така че няма особена разлика, единственото нещо е, че в едно приложение някои пощенски картички може да се различават леко от тези в другия.
 7. Приложения за изпращане на карти в Съученици

 8. Прегледайте предложените карти и кликнете върху тази, която искате да отидете, за редактиране и изпращане до друг потребител.
 9. Списък на пощенските картички в заявлението

 10. Тук можете да видите анимацията на самия подарък и да добавите съобщение към него, като използвате иконата "T" най-долу.
 11. Добавяне на текст към пощенска картичка

 12. Друга пощенска картичка може да бъде отбелязана, както ви харесва, да я публикувате в собствената си лента или да я запишете в специален албум.
 13. Допълнителни тагове към картата в Съучениците

 14. За да го изпратите на потребителя, използвайте "Изпращане за ... OK" . Цените за изпращане на различни карти може да варират, но обикновено варират от 5-35 ok.
 15. Изпращане на пощенска картичка от приложение в Odnoklassniki

 16. Ще бъдете помолени да потвърдите плащането, след което точният човек ще получи известие за подаръка от вас.
 17. Платежни карти при съученици

Метод 3: Изпратете от източници на трети страни

Можете безплатно да изпратите безплатна карта от източници на трети страни, които сте записали предварително на компютъра си. Можете също така да го направите Photoshop , освен в компютъра и да го изпратите на подходящия човек. Единственото ограничение на този метод е, че този, на когото го изпращате, няма да се показва на самата страница, тъй като изпращането се извършва само с помощта на лични съобщения.

Прочетете още: Създайте пощенска картичка в Photoshop

Инструкцията стъпка по стъпка ще изглежда така:

 1. Отидете на Съобщения .
 2. Отидете на съобщенията в Съучениците

 3. Намерете кореспонденцията с потребителя, от който се интересувате. В дъното отдясно на полето за въвеждане използвайте бутона с икона на кламер за отваряне на контекстното меню. В него кликнете върху "Снимка от компютър" .
 4. Изпращане на снимки в кореспонденция в Odnoklassniki

 5. В "Explorer" намерете картата, съхранена на твърдия диск, която искате да препратите.
 6. Изчакайте да се зареди като прикачен файл към съобщението и натиснете Enter . Освен това можете да изпратите текст в допълнение към снимката.

Метод 4: Изпращане от мобилно приложение

Ако понастоящем седите на телефона, можете да го изпратите и на друг потребител. В сравнение с версията на сайта за компютъра, възможностите в този случай ще бъдат значително ограничени, тъй като е възможно да се изпращат само онези пощенски картички, които вече са положени в Odnoklassniki като "Подаръци".

Помислете за изпращане на пощенска картичка от телефона си, като използвате следните инструкции:

 1. Отидете на страницата на потребителя, до когото искате да изпратите пощенска картичка. В достъпния списък с действия кликнете върху "Направете подарък" .
 2. Подаръци в мобилната версия ОК

 3. В горната част на екрана, който се показва, отидете на "Категории" .
 4. Намерете сред тях "Пощенски картички" .
 5. Категории пощенски картички в мобилната версия на съученици

 6. Изберете сред тях пощенската картичка, която ви харесва най-добре. Понякога списъкът включва безплатни опции. Те са отбелязани със синя овал, където се казва "0 ok" .
 7. Списък на пощенски картички в Odnoklassniki

 8. Потвърдете изпращането на пощенската картичка, като кликнете върху "Изпращане" в следващия прозорец. Можете също да отметнете "Частна пощенска картичка" - в този случай тя няма да се показва в касетата на потребителя, на която я изпращате.
 9. Изпращане на пощенска картичка от телефона си в Odnoklassniki

Няма значение как предпочитате, защото във всеки случай можете да изпратите карта на човек и той със сигурност ще разбере за това.