Инсталирайки следващата програма, потребителите често се сблъскват с изискването за нова версия на .NET Framework. Нейните производители, Microsoft, непрекъснато пускат актуализации за своя продукт. Сайтът винаги е свободен да изтегля последната версия на компонента. Как мога да актуализирам .NET Framework в Windows 7?

Изтеглете Microsoft .NET Framework

Microsoft .NET Framework актуализация

Ръчна актуализация

Поради това няма актуализация на .NET Framework. Това се случва като нормална инсталация на програмата. Разликата е, че не е нужно да изтривате старата версия, а актуализацията е поставена над другите версии. За да го инсталирате, трябва да отидете на официалния сайт на Microsoft и да изтеглите най-новата .NET Framework. След това се стартира файлът "exe" .

Процесът на инсталиране отнема най-много около 5 минути. След като компютърът бъде рестартиран, актуализацията ще бъде завършена.

skachivanie-obnovleniya-для-Microsoft-нет-рамка

Актуализиране с ASoft .NET версията Detector

За да не желаете да намерите желания инсталационен файл на сайта, можете да използвате специалния помощник ASoft .NET Version Detector. След като бъде стартиран, инструментът ще сканира компютъра за инсталираните версии на .NET Framework.

uznat-versiyu-нет-рамка-и-pomoshhyu-asoft-нет-версия-детектор

Версиите, които не присъстват в системата, са отбелязани със сив шрифт, срещу които има зелени стрелки. Като кликнете върху него, можете да изтеглите необходимата .NET Framework. Сега компонентът трябва да бъде инсталиран и системата да се рестартира.

Тази актуализация на .NET Framework е приключила, т.е. тя е по същество същата като инсталирането на компонента.

И все пак, ако сте актуализирали до най-новата версия на .NET Framework, тогава не можете да инсталирате по-рано, програмата ще генерира грешка.