Браузърът от местната компания Yandex не е по-лош от колегите си, но в някои отношения дори надминава. Започвайки с клонинг на Google Chrome, разработчиците превърнаха Yandex.Browser в отделен браузър с интересен набор от функции, които все повече привличат потребители.

Създателите продължават да работят активно върху своя продукт и да пускат редовни актуализации, които правят браузъра по-стабилен, по-безопасен и по-функционален. Обикновено, ако актуализацията е възможна, потребителят получава известие, но ако автоматичната актуализация е деактивирана (между другото не може да бъде деактивирана в последните версии) или има други причини, поради които браузърът не се обновява, винаги можете да го направите ръчно. След това ще ви покажем как да актуализирате браузъра Yandex на компютъра си и да използвате последната му версия.

Инструкции за актуализиране на Yandex.Browser

Възможността за актуализиране на браузъра Yandex за Windows 7 и по-нови версии е достъпна за всички потребители на този браузър в Интернет. Не е трудно да се направи това и ето как:

1. Кликнете върху бутона за меню и изберете " Още "> " Информация за браузъра ";

Актуализация на Yandex.Browser

2. В отворения прозорец под логото ще се появи " Налична актуализация за инсталиране в ръчен режим ". Кликнете върху бутона " Актуализиране ".

Старата версия на Yandex.Browser

Нова версия на Yandex.Browser

Остава да изчакате изтеглянето и актуализирането на файловете, след което да рестартирате браузъра и да използвате новата версия на програмата. Обикновено след актуализацията се отваря нов раздел със съобщението "Yandex.Browser updated".

Yandex.Browser се актуализира

"Тиха" инсталация на новата версия на Yandex.Browser

Както можете да видите, актуализирането на браузъра Yandex е много проста и няма да ви отнеме много време. И ако искате браузърът да се актуализира дори когато не работи, ето как може да се направи:

1. кликнете върху бутона на менюто и изберете " Настройки ";
2. В списъка с настройки, кликнете върху " Показване на разширените настройки ";
3. Търсим параметъра " Актуализиране на браузъра, дори и да не работи " и поставете квадратче пред него.

Автоматична актуализация на Yandex.Browser

Сега можете да използвате Yandex.Browser!