Наскоро интернет е пълен с вируси и различни рекламни програми. Антивирусните системи не винаги се справят с защитата на вашия компютър от такива заплахи. Изчистването им ръчно, без помощта на специални приложения, е почти невъзможно.

AdwCleaner е много ефективна програма, която се бори с вируси, премахва плъгини и допълнителни настройки на браузъра, различни рекламни продукти. Сканирането се извършва с нов евристичен метод. AdwCleaner ви позволява да проверите всички отдели на компютъра, включително регистъра.

Изтеглете AdwCleaner

Първи стъпки

1. Пуснете помощната програма AdwCleaner. В прозореца, който се показва, кликнете върху бутона "Сканиране" .

Сканиране в AdwCleaner

2. Програмата зарежда базата данни и започва евристично търсене, сканирайки всички системни дялове.

Сканиране за вируси в AdwCleaner

3. Когато проверката приключи, програмата ще съобщи: "Очаква се потребителското действие да бъде избрано".

Изчакване на действие в AdwCleaner

4. Преди да започнете почистването, трябва да прегледате всички раздели, за да видите дали има нещо нередно с него. По принцип това се случва рядко. Ако програмата поставя тези файлове в списъка, те са изумени и остават безсмислени.

Проверка на изтритите файлове в AdwCleaner

почистване

5. След като проверим всички раздели, кликнете върху бутона "Изчистване" .

Почистване в AdwCleaner

6. На екрана ще се появи съобщение, което показва, че всички програми ще бъдат затворени и няма запаметени данни. Ако има такива, запазете ги и кликнете върху "OK" .

Съобщение за затваряне на програми в AdwCleaner

Претоварване от компютър

7. След почистване на компютъра ще бъдем уведомени, че компютърът ще бъде претоварен. Не можем да откажем това действие, натискаме "OK" .

Съобщение за претоварване на системата в AdwCleaner

доклад

8. Когато компютърът е включен, ще се покаже отчетът за изтритите файлове.

Докладвайте за изтритите файлове в AdwCleaner

Това почиства компютъра. Повторете това, за предпочитане веднъж седмично. Аз го правя по-често и все пак, нещо има време да се задържи. За да проведете одит следващия път, ще трябва да изтеглите най-новата версия на помощната програма AdwCleaner от официалния сайт.

Например бяхме убедени, че помощната програма AdwCleaner наистина е много лесна за използване и ефективно бори с потенциално опасни програми.

От личен опит мога да кажа, че вирусите могат да причинят различни проблеми. Например спирам зареждането на компютъра. След като използва програмата AdwCleaner, системата отново започна да работи нормално. Сега постоянно използвам тази прекрасна програма и я препоръчвам на всички.