Ако искате да играете компютърни игри не съвсем честно, но не знаете как да го направите, тогава тази статия е за вас. Днес ще ви разкажем как можете да хакнете различни игри с помощта на специализиран софтуер. Ние ще направим това с помощта на Cheat Engine ,

Незабавно искате да обърнете внимание на факта, че в някои случаи, когато използвате тази програма, можете да получите забрана. Ето защо най-добре е първо да проверите ефективността на хакерството по някои нови акаунти, което няма да е жалко в случай на загуба.

Научете как да работите с Cheat Engine

Програмата, която обмисляме за хакерство, е много функционална. С него можете да изпълнявате много различни задачи. Но повечето от тях ще изискват известно количество знания, например опит с HEX (Hex). Няма да ви натоварваме с различни термини и учения, така че ние просто ще ви разкажем за общи техники и начини да използвате Cheat Engine.

Промяна на стойностите в играта

Тази функция е най-популярната от целия арсенал на Cheat Engine. Тя ви позволява да промените начина, по който искате почти всяка стойност в играта. Това може да бъде здраве, броня, количество боеприпаси, пари, характерни координати и много други. Трябва да разберете, че използването на тази функция далеч не винаги е успешно. Причината за провала може да бъде ваша грешка и надеждна защита на играта (ако разгледаме онлайн проекти). Въпреки това, все още можете да се опитате да пропуснете показателите. Ето какво трябва да направите:

 1. Изтегляме го от официалния сайт на Cheat Engine, след което го инсталираме на компютър или лаптоп, след което го стартираме.
 2. Ще видите следната картинка на работния плот.
 3. Основният прозорец на програмата CheatEngine

 4. Сега трябва да стартирате клиента с играта или да я отворите в браузъра (ако е уеб приложение).
 5. След като играта започне, трябва да решите какво искате да промените. Например това е някакъв вид валута. Ние разглеждаме инвентара и помним неговата текуща стойност. В примера по-долу тази стойност е 71 315.
 6. Пример за валутата в играта

 7. Сега се върнете към пуснатия Cheat Engine. Необходимо е в главния прозорец да се намери бутон с компютърно изображение. Преди първото натискане този бутон ще мига. Натиснете веднъж с левия бутон на мишката.
 8. Натиснете бутона за избор на процес в CheatEngine

 9. В резултат на това на екрана се появява по-малък прозорец със списък на изпълняваните приложения. От този списък трябва да изберете този ред на левия бутон на мишката, който е отговорен за играта. Можете да навигирате до иконата вляво от името и ако няма, тогава самото име на приложението. Обикновено името съдържа името на приложението или думата "GameClient" . След като изберете желаната позиция, кликнете върху бутона "Отвори" , който се намира малко по-надолу.
 10. Изберете приложение от списъка и го отворете в CheatEngine

 11. Освен това можете да изберете желаната игра от списъка с процеси или от отворени прозорци. За целта просто отидете на един от разделите със съответното име в горната част.
 12. Алтернативен списък с приложения в CheatEngine

 13. Когато играта е избрана от списъка, програмата ще се нуждае от буквално няколко секунди, за да проведе така нареченото инжектиране на библиотеки. Ако успее, в горната част на главния прозорец на Cheat Engine ще се появи името на приложението, което сте избрали по-рано.
 14. Името на свързания процес в CheatEngine

 15. Сега можете да продължите директно към търсенето на желаната стойност и нейното по-нататъшно редактиране. За да направите това, в полето "Стойност" въведете стойност, която по-рано си спомняхме и искаме да променим. В нашия случай това е 71 315.
 16. Въведете първоначалната стойност на валутата в играта в CheatEngine

 17. След това кликнете върху бутона "Първо сканиране" , който се намира над полето за въвеждане.
 18. За да направите резултатите от търсенето по-точни, можете да зададете опцията за пауза в играта по време на сканирането. Това не е необходимо, но в някои случаи помага да се намали списъкът с опции. За да активирате тази функция, достатъчно е да поставите отметка в квадратчето срещу съответния ред. Ние го маркирахме на изображението по-долу.
 19. Активирайте функцията за пауза в играта, когато сканирате в CheatEngine

 20. Ако кликнете върху бутона "Първо сканиране" , ще видите след кратко време всички резултати, намерени в лявата част на програмата под формата на вид списък.
 21. Списък на намерените стойности в CheatEngine

 22. Само един адрес е отговорен за стойността. Ето защо е необходимо да се премахнат ненужните. За да направите това, трябва да се върнете в играта и да промените числената стойност на валутата, живота или това, което искате да промените. Ако това е някаква валута, достатъчно е просто да купиш или продадеш нещо. Няма значение кой начин стойността се променя. В примера след манипулацията имаме номер 71 281.
 23. Валутата в играта след промените

 24. Връщаме се отново в Cheat Engine. В реда "Стойност" , където преди това въведехме стойността 71 315, сега посочваме нов номер - 71 281. След като направите това, кликнете върху бутона "Следващо сканиране" . Намира се малко над входната линия.
 25. Преливане на излишните стойности чрез повторно сканиране в CheatEngine

 26. При най-добрите оформления ще видите само един ред в списъка с стойности. Ако има няколко такива, тогава е необходимо отново да се повтори предишната точка. Това означава да промените стойността в играта, да въведете нов номер в полето "Стойност" и да претърсите отново "Следващо сканиране" . В нашия случай всичко се оказа за първи път.
 27. Резултат от търсенето на адреси в CheatEngine

 28. Изберете адреса, който се намира с едно кликване с левия бутон на мишката. След това кликнете върху бутона с червената стрелка. Ние я маркирахме в екранната снимка по-долу.
 29. Бутонът прехвърля адреса на редактора на CheatEngine

 30. Избраният адрес ще се премести в долната част на прозореца на програмата, където можете да направите допълнителни редакции. За да промените стойността, щракнете двукратно върху левия бутон на мишката върху частта от линията, където се намират номерата.
 31. Променете стойността на валутата в играта в редактора

 32. Ще се покаже малък прозорец с едно поле за въвеждане. В него пишем стойността, която искате да получите. Например, вие искате 1 000 000 пари. Това е това число, което пишем. Потвърдете действието, като кликнете върху бутона "OK" в същия прозорец.
 33. Въведете желаната стойност и потвърдете вход в CheatEngine

 34. Ще се върнем отново в играта. Ако всичко е направено правилно, промените ще влязат в сила незабавно. Ще видите следната снимка.
 35. Промяна на валутата в самата игра

 36. В някои случаи трябва да промените цифровата стойност в играта (купувате, продавате и т.н.) отново, за да влезе в сила новият параметър.

Това всъщност е цялата методология за търсене и промяна на необходимия параметър. Съветваме ви да не променяте програмните настройки по подразбиране, когато сканирате и изчиствате параметри. Това изисква по-дълбоко познаване. И без тях просто не можете да постигнете желания резултат.

Важно е да запомните, че когато работите с онлайн игри, не винаги е възможно да направите горните манипулации. Обвинявайте се за цялата защита, която сега се опитвате да инсталирате почти навсякъде, дори и в браузър проекти. Ако не получите нещо, това не означава, че всичко е виновна. Може би тази инсталирана защита не позволява на Cheat Engine да се свърже с играта, така че на екрана да се появят различни грешки. Освен това често има ситуации, при които стойността се променя само на ниво клиент. Това означава, че въведената от вас стойност ще се покаже, но сървърът ще види реални номера след факта. Това също е заслуга на защитната система.

Активиране на SpeedHack

SpeedHack - промяна в скоростта, стрелба, полет и други параметри в играта. С помощта на Cheat Engine е абсолютно лесно да се направи.

 1. Отиваме в играта, в която трябва да промените скоростта.
 2. След това отново се връщаме към предишния пуснат Cheat Engine. Натискаме бутона под формата на компютър с лупа в горния ляв ъгъл. За това споменахме в предишната секция.
 3. Отворете прозореца за избор на процес в CheatEngine

 4. Изберете игра от списъка, който се показва. За да се появи в този списък, първо трябва да се стартира. След като изберете приложението, кликнете върху бутона "Отваряне" .
 5. Изберете от списъка на изпълняваните приложения, които се изискват в CheatEngine

 6. Ако защитата позволява на програмата да се свърже с играта, няма да виждате никакви съобщения на екрана. В горната част на прозореца ще се покаже само името на свързаното приложение.
 7. Показване на името на свързания процес в CheatEngine

 8. От дясната страна на прозореца на Cheat Engine ще намерите реда "Enable Speedhack" . Поставяме отметка в квадратчето за отметка до този ред.
 9. Поставете отметка пред линията в CheatEngine

 10. Ако опитът за включване е успешен, ще видите по-долу показаната линия за въвеждане и плъзгача. Можете да промените скоростта както в голямата посока, така и напълно да я намалите до нула. За да направите това, трябва да въведете желаната скорост в линията или да я настроите с помощта на плъзгача, като плъзнете последния.
 11. Промяна на скоростта в играта чрез CheatEngine

 12. За да влязат в сила промените, трябва да кликнете върху бутона "Прилагане", след като изберете желаната скорост.
 13. Потвърждаваме промените в скоростта на играта чрез CheatEngine

 14. След това скоростта ви в играта ще се промени. В някои случаи не само скоростта ви се увеличава, но и всичко, което се случва в света на играта. В допълнение, понякога сървърът няма време да обработва такива искания, което води до някои потрепвания и потрепвания. Това се дължи на защитата на играта и заобикалянето й, за съжаление, по никакъв начин.
 15. Ако трябва да изключите Speedhack, просто затворете Cheat Engine или махнете отметката в прозореца на програмата.

Тук по такъв прост начин можете бързо да бягате, стреляте и провеждате други действия в играта.

Тази статия завършва. Разказахме ви за основните и най-популярните функции на CheatEngine. Но това не означава, че програмата вече не е способна на нищо. Всъщност способностите му са много добри (компилиране на обучители, работа с шестнадесетичен, размяна на пакети и т.н.). Но това изисква много повече знания и обясняването на такива манипулации с разбираем език не е толкова лесно. Надяваме се, че ще успеете да постигнете целите си. И ако имате нужда от съвет или съвети - вие сте добре дошли в коментара към тази статия.

Ако се интересувате от темата за хакерски игри и използването на мами, ви препоръчваме да се запознаете със списъка на софтуера, който ще ви помогне в това.

Прочетете повече: Подобен софтуер ArtMoney