Instagram е наистина интересна социална услуга, чиято същност е публикуването на малки изображения или видеозаписи. За да могат потребителите на услугата да намират снимки по интересна тема, се прилага полезен инструмент като например маркер за хакване. За него в статията и ще бъдат обсъдени.

Heshtag е специален знак на публикация в Instagram, която позволява да зададете снимка на един или няколко теми, за да опростите търсенето за себе си или други потребители на информацията, представляваща интерес.

Пример за hashtag в Instagram

За какво е маркер за хазарт?

Използването на хешаги е наистина широко. Ето само няколко примера за тяхното използване:

  1. Насърчаване на страницата. Има достатъчно широк списък от тагове, които се използват за популяризиране на страницата ви, т.е. за получаване на харесвания и нови абонати.
  2. Сортиране на лични снимки. Например профилът ви включва над 500 публикувани снимки, сред които има снимки на любимата ви котка. Ако присвоите изображения с котка на една и съща уникална марка, която не е била използвана преди от който и да е потребител, тогава когато я преглеждате, ще видите избраните снимки. Така че можете да сортирате всичките си снимки по албум.
  3. Продажба на продукти. Често профилът Instagram се използва за търговски цели за намиране на нови клиенти. За да могат потребителите да знаят повече за вас, трябва да зададете изображения на възможно търсене. Например, ако правите маникюр, а след това на всяка снимка карта с работа, трябва да добавите тагове като "маникюр", "гел-лак", "нокти", "нокти дизайн", "шеллак" и така нататък.
  4. Участие в състезания. Конкурсите се провеждат редовно в Instagram, чиято същност обикновено се състои в повторно поставяне или публикуване на определена снимка и добавяне на даден hashtag към нея.
  5. Търсене на услуги от интерес. Не е тайна, че много отделни предприемачи и цели организации имат страници в Instagram, където можете да проследявате продуктовите снимки или резултатите от работата, потребителските коментари и друга интересна информация.

Как да зададете маркер за хакване

Изключително лесно е да ги напиша. За да направите това, при публикуване на картина, добавяне на описание към нея или просто чрез въвеждане на коментар, ще трябва да поставите символа "#" и след това да напишете "hashtag". При вписване в следните точки трябва да се има предвид:

  • Маркерът трябва да бъде написан заедно. В случай, че трябва да добавите две или повече думи към маркера, можете да ги напишете заедно или да поставите по-ниско докосване между думите, например "Tatumaster" или "tattoo_master";
  • В маркера не могат да се използват знаци. Това важи за признаци като удивителен знак, двоеточие, звездичка и други подобни емотикони за емотикони. Изключението е долната долна част и номерата;
  • Маркерът може да бъде написан на който и да е език. Можете да използвате маркери на английски, руски и други езици;
  • Максималният брой хакери, които можете да оставите под снимката, е 30;
  • Не е необходимо да отделяте маркери с интервал, но се препоръчва.

Публикувайте hashtags на Instagram

Всъщност, чрез публикуване на моментна снимка или коментар към него, ще бъдат приложени незабавно hashtags.

Как да изберем маркер за хакване?

Метод 1: себе си

Най-отнемащ време метод, който ще изисква от вас да се харесате, ако трябва да излезете с голям брой етикети за търсене.

Метод 2: чрез интернет

Чрез въвеждане на заявката "Популярни hashtags" във всяка търсачка, резултатите ще покажат голям списък от ресурси с готов списък с етикети. Например, от тази връзка на уеб сайта на услугата InstaTag можете да изберете една от предложените теми и да получите обширен списък с тагове към нея.

Търсене на hashtags през InstaTag

Метод 3: Използване на инструментите за избор на маркер за бележки

Ако трябва да разширите списъка с етикети за конкретен обект, тогава в този случай ще има специализирани услуги. Например, използвайки онлайн услуга RiteTag , по ключова дума или фраза можете да намерите огромен списък на всички възможни варианти на етикети с приписване на всяко ниво на популярност. Въз основа на класирането можете да изберете най-търсените маркери.

Автоматичен избор на маркери с RiteTag

Темата на маркера е интересна и не бива да се пренебрегва, ако искате да имате популярна страница в Instagram.