Във връзка с честите изчезвания на парцелите и вълненията на подателя, Post of Russia въведе функцията за проследяване на движението на букви, колети и колети преди няколко години. Ще ви кажем как да го използвате.

Ние проследяваме пратките, изпратени от пощата на Русия

Така че, за да разберете в кой етап от изпращането на пакета е разположен, трябва да знаете неговия пощенски номер или по прост начин - неговия номер на песен. Той е негов и той трябва да влезе в сайта на руската поща в съответния раздел, но за всичко в ред.

Как да научите номера на песента

Ако сте изпратили пратка, тогава идентификационният номер на парцела, който можете да видите на чека веднага под думата "разписка" . За вътрешните пратки номерът на песента е четиринадесет цифри, международният има две букви, обозначаващи вида на пратката (например EE е регистриран парцел, изпратен от услугата EMS), девет цифри и две допълнителни букви, обозначаващи страната на местоназначение (например CN е Китай, ЖП - Русия и др.). Ако сте получател на парцел, можете да откриете номера му от електронна поща (в случай на поръчка от онлайн магазин).

Пощенска разписка

Как да проследявате пакет

След като разберете пощенския идентификационен номер на пратката си, трябва да отидете уебсайт на руската поща и го въведете в "Track" . След това подробната информация за движението на парцела ще се появи на екрана.

Проследяване на уебсайта на руската поща

Надяваме се, че тази инструкция е полезна за вас.