Всеки потребител на Instagram от време на време стартира приложението, за да провери своята информационна емисия, като прегледа публикациите на потребителите, на които е абониран. В случай, че касетата е пренаситена, е необходимо да се отпишете от ненужните профили.

Всеки от нас в абонаментите има профили, които преди са били интересни, но сега нуждата от тях напълно изчезна. Няма нужда да ги запазвате - просто прекарайте известно време, за да се отпишете от тях.

Отписване от потребители на Instagram

Можете да изпълните задачата наведнъж по няколко начина, всеки от които ще бъде по-удобен в собствения си ключ.

Метод 1: чрез приложението Instagram

Ако сте потребител на Instagram, тогава с голяма вероятност имате официално инсталирано приложение. Ако трябва да отпишете само няколко души, тогава е рационално да изпълните задачата по този начин.

 1. Стартирайте приложението, след което отворете раздела отдясно, като отворите страницата на потребителския си профил. Докоснете елемента "Абонаменти" .
 2. Отворете списъка с абонаменти в приложението Instagram

 3. На екрана ще се покаже списък с потребители, чиито нови снимки виждате в потока си. За да коригирате това, кликнете върху бутона "Абонаменти" .
 4. Изтриване на абонаментите чрез приложението Instagram

 5. Потвърдете намерението си да премахнете потребителя от списъка.
 6. Отменете потвърждението в приложението Instagram

 7. Можете също да извършите тази процедура директно от потребителския профил. За да направите това, отидете на неговата страница и по същия начин натиснете върху елемента "Абонаменти" и след това потвърдете действието.

Не премахнете потребителския профил в приложението Instagram

Метод 2: Чрез уеб версията

Представете си, че нямате възможност да прекратите абонамента си чрез приложението, но има компютър с достъп до интернет, което означава, че можете да завършите задачата чрез уеб версията.

 1. Отидете към уеб страницата на Instagram и, ако е необходимо, да извърши разрешение.
 2. Упълномощаване в уеб версията на Instagram

 3. Отворете страницата на потребителския профил, като кликнете върху съответната икона в горната дясна част на прозореца.
 4. Отидете на страницата с профил в Instagram

 5. След като сте в страницата на профила, изберете елемента "Абонаменти" .
 6. Отворете списъка с абонаменти в Instagram

 7. Списъкът на потребителите на Instagram се показва на екрана. Кликнете върху "Абонаменти" до профила, чиито актуализации вече не искате да виждате. Вие незабавно се отпишете от лицето, без допълнителни въпроси.
 8. Изчистване на абонаментите чрез уеб версията на Instagram

 9. Както при приложението, същата процедура може да се извърши и от страницата на потребителя. Отидете в потребителския профил и просто кликнете върху бутона "Абонаменти" . Направете същото и с другите профили.

Изтрийте потребителски профил от абонаментите в уеб версията на Instagram

Метод 3: чрез услуги на трети страни

Да предположим, че задачата ви е много по-сложна, а именно - трябва да се отпишете от всички потребители или много голям брой.

Както разбирате, стандартният начин за бързо изпълнение на тази процедура не работи, което означава, че ще трябва да се обърнете към трети страни, които предоставят възможност за автоматично отписване.

Почти всички услуги, които предоставят тази услуга, се плащат, но много от тях, като описания по-долу, имат пробен период, който ще бъде достатъчен, за да се отпишете от всички ненужни сметки.

 1. Така че, в нашата задача услугата Instaplus ще ни помогне. За да се възползвате от неговите възможности, отидете на към страницата на услугата и щракнете върху бутона "Try for Free" .
 2. Безплатно ползване на уеб услугата Instaplus

 3. Регистрирайте се в услугата, като посочите само адреса на електронната поща и получавате парола.
 4. Регистрация в Instaplus

 5. Потвърдете регистрацията, като кликнете върху връзката, която ще бъде изпратена като нов имейл на вашия имейл адрес.
 6. Потвърждение за регистрация с Instaplus

 7. След като профилът бъде потвърден, ще трябва да добавите профил в Instagram. За да направите това, кликнете върху бутона "Добавяне на профил" .
 8. Добавяне на профил в Instagram към Instaplus

 9. Посочете данните си за упълномощаване Instagram (вход и парола), след което кликнете върху бутона "Добавяне на профил" .
 10. Въвеждане на идентификационни данни от Instagram в Instaplus

 11. В някои случаи може да се наложи да отидете в Instagram и да потвърдите, че влизате през Instaplus.
 12. Въвеждането на captcha в Instagram

  За да направите това, стартирайте приложението Instagram и кликнете върху бутона "It's Me" .

  Потвърждение на разрешението в Instagram

 13. Когато разрешението е успешно, на екрана автоматично ще се отвори нов прозорец, в който ще трябва да кликнете върху бутона "Създаване на задача" .
 14. Създаване на нова работа в Instaplus

 15. Изберете бутона "Отписване" .
 16. Отписване от потребители на Instagram в Instaplus

 17. По-долу уточнете калибриращия параметър. Например, ако искате да премахнете само тези, които не са абонирани за вас, изберете елемента "Нереципрочни" . Ако искате да се отървете от всички потребители без изключение, поставете отметка в квадратчето "Всички" .
 18. Избор на типа отписване от потребители в Instagram чрез Instaplus

 19. По-долу посочете броя на потребителите, от които се отписвате, и ако е необходимо, задайте процедурата за таймера за стартиране.
 20. Брой съобщения от Instagram чрез Instaplus

 21. Просто трябва да кликнете върху бутона "Run Task" .
 22. Започване на работа в Instaplus

 23. На екрана ще се покаже прозорец за задачи, в който можете да видите състоянието на прогреса. Ще трябва да изчакате известно време, което зависи от броя потребители, които посочвате.
 24. Проследяване на изпълнението на задачи в Instaplus

 25. Веднага след като услугата завърши работата си, ще се покаже прозорец за успешното приключване на задачата. В допълнение, съответното известие ще бъде изпратено до вас и до електронната поща.

Завършване на отписването от всички потребители в Instagram

Нека да проверим резултата: ако по-рано бяхме абонирани за шест потребители, сега в прозореца на профила има горда цифра "0", което означава, че услугата Instaplus ни позволи бързо да се отървем от всички абонаменти наведнъж.

Резултат от изтриването на абонаментите в Instagram

Това е всичко за днес.