Разгънете Instagram от Facebook

Ако вече не трябва да публикувате в Instagram снимките дойдоха веднага във вашата хроника във Facebook, можете да спрете да споделяте тези записи. Трябва само да освободите необходимата социална мрежа от профила си в Instagram.

Премахнете отметката за Instagram

Преди всичко трябва да премахнете линк към потребителския си профил от Facebook, така че другите потребители вече да не могат да кликват върху него, за да отидат на страницата ви в Instagram. Ще анализираме всичко на свой ред:

  1. Въведете страницата на Facebook, с която искате да направите изход. Въведете данните си за вход и парола в съответната форма.
  2. Влез във Facebook

  3. Сега трябва да кликнете върху стрелката надолу до менюто за бърза помощ, за да преминете към настройките.
  4. Настройки Facebook

  5. Изберете раздела "Приложения" от секцията вляво.
  6. Настройки за Facebook приложения

  7. Сред другите приложения откриете Instagram.
  8. Настройване на приложението Instagram във Facebook

  9. Кликнете върху молива в близост до иконата, за да отидете в менюто за редактиране и изберете опцията "Само мен" в менюто "Видимост на приложението", така че другите потребители да не могат да видят, че използвате това приложение.

Видимост на приложението Facebook

Това завършва премахването на връзката. Сега трябва да сте сигурни, че снимките ви не се публикуват автоматично в бюлетина на Facebook.

Прекратяване на автоматичното заснемане на снимки

За да направите тази настройка, трябва да отворите приложението Instagram на мобилното си устройство. Уверете се, че сте влезли в профила, от който се нуждаете, за да продължите с настройката. Сега имате нужда от:

  1. Отидете на настройките. За да направите това, на страницата на вашия профил трябва да кликнете върху бутона под формата на три вертикални точки.
  2. Настройки на Instagram

  3. Отидете надолу, за да намерите секцията "Настройки" , където трябва да изберете елемента "Свързани профили" .
  4. Свързани настройки на профила за инстаграми

  5. В списъка със социалните мрежи трябва да изберете Facebook и да кликнете върху нея.
  6. свържете Facebook с Instagram

  7. Сега кликнете върху "Прекратяване на връзката" , след което потвърдете действието.

прекратяване на връзката между профилите

При това изключването е завършено, сега публикациите от Instagram няма да се появят автоматично във вашия Facebook акаунт. Моля, имайте предвид, че по всяко време можете отново да се свържете с нов или същия профил.