Някои въпроси, независимо колко го искаме, далеч не са винаги решени без допълнителна помощ. Ако се окажете в подобна ситуация, когато използвате услугата Instagram, е време да пишете на услугата за поддръжка.

За съжаление, в настоящия ден на уеб сайта на Instagram липсва възможност да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти. Ето защо единствената възможност да зададете въпроса си на специалисти е да използвате мобилно приложение.

  1. Стартирайте Instagram. В долната част на прозореца отворете екстремния раздел вдясно, за да стигнете до страницата с профил. Кликнете върху иконата на зъбно колело (за Android OS, икона с три точки).
  2. Отворете настройките в приложението Instagram

  3. В блока "Поддръжка" изберете бутона "Подаване на сигнал за проблем" . След това отидете на "Нещо не работи".
  4. Свържете се с поддръжката на Instagram

  5. На екрана ще се покаже формуляр за попълване, откъдето ще бъдете задължени да въведете съобщение, за кратко, но кратко, което разкрива същността на проблема. Когато приключите с описанието на проблема, кликнете върху бутона "Изпращане" .

Изпращане на съобщение до поддръжката на Instagram

За щастие, повечето от проблемите, свързани с работата на Instagram, могат да бъдат решени независимо, без специалисти по обслужване. Въпреки това, в случаите, когато опитите за разрешаване на проблема не водят до желания резултат, не се забавяйте с контакта с техническата поддръжка.