Идентифицирането на портфейл е процес на потвърждаване на самоличността ви, което предполага предоставяне на максимална информация за себе си в Yandex Money payment system. Успешното идентифициране предоставя на вашия портфейл статус на идентифициране и ви позволява максимално да използвате неговите възможности.

Днес ще говорим за идентификацията в Yandex Money по-подробно.

Какви са предимствата на идентификацията на портфейла?

След като сте преминали през идентификацията, ще можете:

 • получавате лимит от 500 000 рубли за съхранение и 250 000 рубли за плащания от електронната си сметка;
 • извършват плащания във всяка страна по света;
 • Да извършвате парични преводи с помощта на Western Union и Contact, както и с банкови карти;
 • да върнете откраднатите пари, ако се свържете с клиентската поддръжка в рамките на 24 часа след анулирането и фактът, че хакерството ще бъде потвърдено.
 • Как да получите ID

  Отворете панела с настройки от главната страница на Yandex Money. Кликнете върху бутона Промяна на състоянието.

  Идентифициране на портфейла на Yandex 1

  В графата "Идентифицирани" кликнете върху "Идентификация на пропуск".

  Идентификация на портфейла Yandex 2

  Сега трябва да изберете удобния начин за идентифициране на портфейла.

  1. Ако сте клиент на Sberbank и имате "Мобилна банка", трябва да изберете метода "Via Mobile Bank".

  Потвърдете телефонния си номер и въведете датата на раждане, след което кликнете върху "Изпращане на заявка". След това трябва да отговорите на SMS, който ще дойде от банката. От вашата карта до чантата на Yandex Money ще бъдат прехвърлени 10 рубли за проверка. След няколко дни данните ви ще се показват в услугата Yandex Money. Тази процедура е безплатна.

  Идентифициране на портфейла на Yandex 3

  Идентификация на портфейла Yandex 4

  2. Можете да се идентифицирате в офиса на Yandex. Офисите на компанията в Москва, Санкт Петербург, Нижни Новгород, Новосибирск и Екатеринбург приемат заявления в офисите си. Изтеглете формуляра за кандидатстване за връзка , Попълнете го и го занесете в офиса. Не забравяйте да донесете паспорта си с вас. Този метод е достъпен за граждани на всяка страна. Разглеждането на заявлението отнема 7 дни. След успешно идентифициране, връзката с потвърждаването на процедурата ще дойде в Yandex Money акаунта, ако всичко е наред, потвърдете с парола. Подаването на заявлението е безплатно.

  Полезна информация: Как да намерите информация за портфейла си в Yandex Money

  3. Гражданите на Русия могат да бъдат идентифицирани в салоните Euroset. Подобно на предишния метод, изтеглете и попълнете приложението и, като вземете паспорта, посетете най-близкия салон. Идентификацията в Euroset се заплаща. Проверете данните и платете за услугата. В същия ден ще се появи потвърждение за идентифициране в профила ви.

  4. Нерезиденти на Русия могат да се идентифицират на мястото си на пребиваване, като се свържат с агентите на компанията. Пълният им списък може да бъде намерен тук , Агентите за услуги заплащат, разходите за обучение от конкретни агенти.

  Това са основните начини за предаване на идентификацията на чантата в системата Yandex Money.