Голямо количество данни се предават през интернет. Ето защо е важно те да се предават с максимална скорост за по-лесна употреба. Въпреки това, не винаги доставчикът позволява да се постигне висока скорост на Интернет. С помощта на Internet Cyclone това може да бъде коригирано малко.

Този софтуер няма да осигури максималната работа, която доставчикът може да осигури, но с него можете да увеличите скоростта на тарифите си, като оптимизирате някои настройки.

оптимизация

Ускоряването се извършва чрез натискане на един бутон. След като активирате оптимизацията, вашият Интернет ще започне да работи много по-бързо.

Интернет оптимизация циклон

Персонализируеми настройки

Този самият софтуер избира оптималните параметри, но ако знаете какво и как можете да промените, за да увеличите производителността, можете да опитате да конфигурирате всичко сами. Тук има няколко различни персонализируеми елемента, които ви позволяват да регулирате почти целия процес. Някои от тях обаче се предлагат само в платената версия.

Опит в Интернет циклона

автономия

Ако не разполагате с фините познания за администрацията на системата, но интернет не работи много по-бързо със стандартните настройки на програмата, тогава можете да използвате автоматични параметри. Тук просто избирате модема, чрез който използвате Интернет, а от своя страна можете да сортирате автоматичните режими. След като забележите значителни подобрения, можете да спрете в избрания режим.

Автоматичен режим в Интернет циклона

възстановяване

Понякога нещо може да се обърка, както е планирано, например, ако сте избрали грешен модел маршрутизатор. След това ще се нуждаете от функцията за възстановяване на стандартните настройки, достъпни с едно щракване в лентата с инструменти.

Преди да използвате програмата, препоръчваме да създадете точка за възстановяване на операционната система, за да можете да възстановите всичко в първоначалното си състояние.

Възстановяване на настройките по подразбиране за интернет циклона

Преглед на текущото състояние

Тази функция ще ви бъде полезна, когато искате да видите текущите си настройки. Тя работи, при условие че все още не сте оптимизирали системата, за да ускорите интернет.

Прегледайте предишното състояние в Интернет циклона

Настройки за архивиране

В случай на повторно инсталиране на програмата, трябва да настроите всичко отново и това може да отнеме твърде дълго, особено ако не си спомните предишната настройка. След това трябва да възстановите настройките. Можете просто да създадете резервно копие, което след това да възстановите, като използвате клавишната комбинация F6 .

Архивиране в Интернет циклона

достойнство

  • Настройки за архивиране;
  • Тънка конфигурация.

недостатъци

  • Претоварен интерфейс;
  • Липса на руски език.

Този софтуер има много предимства, за да го използвате. Има параметри за почти всички модели маршрутизатори. Освен това, софтуерът може да работи като начинаещ и по-опитен потребител на компютър, въпреки че претовареният интерфейс отначало леко се плаши.

Свали Internet Cyclone безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт