IOS


VKontakte е популярна социална услуга, чиито разработчици наслаждават на потребителите с редовното въвеждане на нови функции, с изключение на режима в режим "офлайн". Но за щастие, за собствениците на iPhone са достъпни специални приложения за посещение на услугата, без да се появяват в мрежата.

Swest Feed

Качествено приложение за работа с VKontakte, което ще ви позволи да останете в сянката на други потребители на социалната мрежа. За да не се показвате повече онлайн, след като сте приключили с оторизацията, трябва да активирате балончето, отговарящо за работата на невидимия режим, на страницата с профил.

Изтеглете приложението Feed Feed за iOS

Самата кандидатура не се различава много от официалния клиент: имате достъп до новинарска линия, лични съобщения, гледане на профили на потребители, групи и общности. Има няколко предупреждения: в частни съобщения и новини с активен режим "Невидим" се показват само популярни диалогови прозорци и публикации, а няма и раздели "Музика" и "Видео" .

Изтегляне на Swest Feed

VFeed

Приложение, дизайнът е много подобен на старата версия на официалния клиент VKontakte. Невидимият режим тук е по-лош, защото, като го активира и посети приложението, VFeed ще покаже състоянието "Просто беше онлайн".

Изтеглете VFeed за приложение за iOS

Говорейки за други функции, заслужава да се отбележат полезни функции като автоматично маркиране на съобщенията, които се четат в секцията "Запознанства" , както и добавяне на допълнителни сметки и бързо превключване между тях.

Изтегляне на VFeed

Swist

Третото заявление за работа с услугата VKontakte, оборудвано с режим "Невидим" . Но в работата на този режим има малък нюанс: когато го активирате, ще видите само популярни диалози в частни съобщения.

Изтеглете приложението Swist за iOS

Всъщност основната цел на приложението е да работи с лични съобщения, така че останалите части просто липсват. Но има няколко интересни моменти: режимът "Прозрачен екран" , в който двойното tapu в отворения диалогов прозорец, iPhone камерата ще започне да заснема изображението и да го постави като фон. Освен това в частни съобщения можете да изпращате не само снимки, видео и текущо местоположение, но и GIF анимации от вградената библиотека.

Изтегляне на Swist

Всеки от представените клиенти осигурява посещение в мрежата без появата на статус "Онлайн" , а също така и интересът на потребителите към други отлични функции. Също така е окуражително, че приложенията продължават да се развиват активно, във връзка с което може би ще имат още по-уникални функции, които не са налични в официалния клиент.