Ако сте потребител на джаджи на Apple, за да можете да управлявате устройството си от компютър, трябва да използвате програмата iTunes. В тази статия ще разгледаме по-отблизо характеристиките на този популярен медиен комбинат.

iTunes е популярна програма от Apple, чиято основна цел е съхранението на библиотеката, както и синхронизирането на устройствата на Apple.

Съхраняване на музикална колекция

Една от най-важните характеристики на iTunes е съхранението и организирането на музикалната колекция.

Ако маркерите са правилно попълнени към всички песни, както и добавянето на корици, можете да съхранявате десетки хиляди албуми и отделни песни, но в същото време лесно и бързо да намерите желаната от вас музика в момента.

Съхранение на вашата музикална колекция в iTunes

Купува музика

iTunes Store е най-големият онлайн магазин, където милиони потребители всеки ден добавят своите музикални колекции към нови музикални албуми. Нещо повече, услугата се оказа толкова много, че музикалните новости, на първо място, се появяват тук първо, а след това в други музикални услуги. И това не може да се каже за огромния брой ексклузивни, които може да се похвали само на магазина на iTunes.

Купуване на музика в iTunes

Съхранение и закупуване на видеофилми

В допълнение към голяма музикална библиотека, магазинът предоставя секция за закупуване и наемане на филми.

В допълнение, програмата ви позволява не само да купувате, но и да съхранявате видео файлове, които вече са на Вашия компютър.

Съхранявайте и купувайте видеоклипове в iTunes

Закупуване и изтегляне на приложения

App Store се счита за едно от най-качествените магазини за приложения. В тази система се обръща голямо внимание на умереността, а голямата популярност на продуктите на Apple е довела до факта, че за тези устройства се реализира най-големият брой изключителни игри и приложения, които няма да се срещнете на никоя друга мобилна платформа.

С помощта на App Store в iTunes можете да закупите приложения, да ги изтеглите в iTunes и да ги добавите към всяко избрано от вас устройство на Apple.

Закупуване и изтегляне на приложения в iTunes

Възпроизвеждане на медийни файлове

В допълнение към факта, че услугата ви позволява да съхранявате цялата си библиотека, тази програма е и отличен плейър, който ви позволява удобно да възпроизвеждате аудио и видео файлове.

Възпроизвеждане на медийни файлове в iTunes

Актуализиране на притурката

По принцип потребителите актуализират притурките си "по въздух", т.е. без да се свързвате с компютър. iTunes ви позволява да изтеглите най-новия фърмуер на вашия компютър и по всяко удобно време, за да го инсталирате на вашия компютър.

Актуализиране на притурка в iTunes

Добавяне на файлове към устройството ви

iTunes е основният потребителски инструмент, който се използва за добавяне на мултимедийни файлове към притурката. Музиката, филмите, изображенията, приложенията и други мултимедийни файлове могат бързо да се синхронизират, което означава, че те са записани на устройството.

Добавяне на файлове към iTunes на вашето устройство

Създаване и възстановяване от резервно копие

Една от най-удобните функции, които се изпълняват от Apple, е функцията на пълно архивиране с последваща възможност за възстановяване.

Този инструмент е разработен с взрив, така че ако имате проблеми с устройството или се премествате в нов, лесно можете да го възстановите, при условие че редовно актуализирате резервното копие в iTunes.

Създайте и възстановете от резервно копие в iTunes

Синхронизиране чрез Wi-Fi

Голяма функция на iTunes, която ви позволява да свържете притурката към компютъра си без кабели. Единственият нюанс - когато синхронизирате през Wi-Fi устройство, няма да се зарежда.

Синхронизиране през Wi-Fi в iTunes

Mini Player

Ако използвате iTunes като играч, удобно е да го превърнете в миниатюрен плейър, който е информативен, но в същото време минималистичен.

Miniplayer в iTunes

Управление на работния екран

Чрез iTunes можете лесно да персонализирате местоположението на приложенията на работния плот: можете да сортирате, изтривате и добавяте приложения, а освен това да съхранявате информация на компютъра си от приложения. Например, чрез приложението сте създали тон на звънене, така че чрез iTunes можете да я "издърпате" оттам, за да го добавите към устройството си като тон на звънене.

Управление на работни екрани в iTunes

Създаване на мелодии

Тъй като говорим за тонове на звънене, си струва да споменем една много непривична функция - това е създаването на тон на звънене от всяка песен, която се предлага в библиотеката на iTunes.

Предимства на iTunes:

1. Стилен интерфейс с поддръжка на руски език;

2. Висока функционалност, която ви позволява да използвате iTunes и да съхранявате медийни файлове, както за покупки в Интернет, така и за управление на джаджи за ябълки;

3. Бързата и стабилна работа е достатъчна;

4. Разпределени абсолютно безплатно.

Недостатъци на iTunes:

1. Не е най-интуитивният интерфейс, особено в сравнение с аналозите.

Говоренето за възможностите на iTunes може да бъде много дълго: това е медиен комбинат, който има за цел да опрости работата с медийни файлове и устройства с ябълки. Програмата се развива активно, става все по-малко взискателни от системните ресурси и подобрява интерфейса си, който е проектиран в стила на Apple.

Свали iTunes безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт