Как да хвърля снимка на Ayfon чрез Aityuns
Ако за да прехвърлите снимки от iPhone към компютъра, абсолютно всеки потребител може да се справи (е необходимо само да отвори Windows Explorer), тогава задачата с обратно прехвърляне е донякъде сложна, защото е невъзможно да копирате изображения от компютъра по този начин. По-долу ще разгледаме по-подробно как копират изображения и видеоклипове от компютър на iPhone, iPod Touch или iPad.

За съжаление, за да прехвърлите снимки от компютъра в притурката за iOS, ще трябва да прибягнете до програмата iTunes, която вече има много статии на нашия сайт.

Как да прехвърля снимки от компютъра си в моя iPhone?

1. Стартирайте iTunes на компютъра си и свържете iPhone с компютъра си чрез USB кабел или Wi-Fi синхронизация. След като устройството бъде определено от програмата, кликнете в горната част на прозореца на иконата на вашето притурка.

Как да хвърля снимка на Ayfon чрез Aityuns

2. В лявата част на прозореца отидете в раздела "Фото" . Вдясно ще трябва да поставите отметка в квадратчето до "Синхронизиране" . По подразбиране iTunes ви подканва да копирате снимки от стандартната папка "Картини". Ако тази папка съдържа всички изображения, които искате да копирате в притурката, оставете опцията "Всички папки", която е отметнато по подразбиране.

Как да хвърля снимка на Ayfon чрез Aityuns

Ако трябва да прехвърлите не всички изображения от стандартната папка към iPhone, а селективни, след това изберете елемента "Избрани папки" , а след това отбележете от папките, където ще бъдат копирани изображенията в устройството.

Как да хвърля снимка на Ayfon чрез Aityuns

Ако снимките на компютъра не са в стандартната папка "Картини", а след това до елемента "Копиране на снимки", щракнете върху текущо избраната папка, за да отворите Windows Explorer и изберете нова папка.

Как да хвърля снимка на Ayfon чрез Aityuns

3. В случай, че освен снимките, които трябва да прехвърлите към притурката и видеоклиповете, след това в същия прозорец, не забравяйте да поставите отметка в квадратчето "Включи във видео синхронизация" . Когато всички настройки са настроени, остава само да стартирате синхронизацията, като кликнете върху бутона "Прилагане" .

Как да хвърля снимка на Ayfon чрез Aityuns

След като синхронизирането приключи, притурката може безопасно да се изключи от компютъра. Всички изображения ще бъдат отразени успешно в устройството с iOS в стандартното приложение "Снимки".