Много често потребителите, които отпечатват текст на различни езици, срещат някои трудности. Първо, добавянето на нов език към оформлението отнема известно време и много от тях не се поддържат от системата, така че трябва да изтеглите допълнителни модули в Интернет. На второ място, Windows може да работи само с клавиатурата на машина и Phonetic (замяна на символи) не е налична. Но тези задачи могат да бъдат опростени поради някои инструменти.

KDWin - програма за автоматична промяна на езика и клавиатурна подредба. Позволява на потребителя лесно да превключва между тях. При отсъствието на писмени букви на клавиатурата, той ви позволява да ги замените със същия език, когато пишете на друг език. Освен това програмата може да промени шрифта. Нека да разгледаме как работи Куин.

Много опции за промяна на оформлението

Основната функция на програмата е да се промени езика и клавиатурното оформление. Ето защо повечето инструменти са предназначени за това. Има 5 начина за промяна на езика. Този и специални бутони, комбинации от клавиши, падащ списък.

Променете езика чрез падащия списък в програмата KDWin

Персонализирайте клавиатурата

С тази програма можете лесно да промените подредбата на буквите на вашата клавиатура. Това е за удобство на потребителя, за да не губите време научаване на ново оформление, можете бързо да създадете за себе си обичайното.

Променете шрифта в програмата KDWin

Можете също така да промените шрифта на всеки, който харесвате, ако той се поддържа от системата.

Настройване на клавиатурата в KDWin

Конвертиране на текст

Друга програма има една интересна функция за конвертиране (конвертиране) на текст. С помощта на специални инструменти знаците могат да бъдат преобразувани, например чрез промяна на шрифта, дисплея или кодирането.

Конвертиране на текст в KDWin

След като прегледах програмата KDWin, стигнах до заключението, че е малко вероятно да бъде полезна за обикновените потребители. Аз лично съм написал тази статия постоянно объркана с оформлението. Но хората, които работят с различни езици и кодиране, ще оценят този софтуер.

достойнство

  • Напълно безплатно;
  • Поддържа 25 езика;
  • Може да използва фонетично оформление;
  • Има прост интерфейс;
  • Няма реклама.
  • недостатъци

  • Англоезичен интерфейс.
  • Изтегляне на KDWin безплатно

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт