За постигане на максимална стабилна работа на операционната система, опитни потребители избират софтуер, който може да конфигурира изчерпателно необходимите параметри. Съвременните разработчици предоставят достатъчен брой подобни решения.

Kerish Doctor - цялостно решение за оптимизиране на операционната система, което заема водещо място в списъка с програми за тази цел.

съдържание

Коригиране на системни грешки и несъответствия

Ако по време на работата на операционната система в системния регистър има грешки, свързани с инсталирането или премахването на софтуер, стартирането, файловите разширения, системните шрифтове и драйверите на устройства - Kerish Doctor ще ги открие и коригира.

Диагностика на системни грешки в Kerish Doctor

Почистване на цифрови "боклук"

Когато работите в интернет и вътре в самата операционна система, се образуват много временни файлове, които в повечето случаи не носят никаква функционалност, но заемат много ценно място на твърдия диск. Програмата внимателно сканира системата за отломки и предлага да бъде безопасно отстранена.

Почистване на цифрови боклук в Kerish Doctor

Проверка за сигурност

Kerish Doctor разполага със собствена база данни от злонамерен софтуер, която може да повреди цифровите данни на потребителя. Този лекар ще провери внимателно критичните системни файлове за инфекция, ще провери настройките за сигурност на Windows и ще предостави най-подробните резултати, за да премахне съществуващите дупки в сигурността и активните инфекции.

Проверете за злонамерени елементи в Kerish Doctor

Оптимизиране на системата

За да се ускори работата на операционната система със собствени файлове, Kerish Doctor ще избере най-оптималните параметри. В резултат - намаляване на необходимите ресурси, ускоряване на включването и изключване на компютъра.

Оптимизиране на системата в Kerish Doctor

Селективно сканиране на ключове за регистрация

Ако трябва да откриете конкретен проблем в отделна секция на системния регистър, тогава не е нужно да отделяте време за сканиране на всички записи - можете просто да подчертаете необходимите и да решите проблема.

Персонализирано сканиране в Kerish Doctor

Пълна системна проверка за грешки

Тази функция включва глобално сканиране на OS, което включва последователно използване на горепосочените инструменти с представяне на резултатите за всяка категория поотделно. Тази версия на теста е полезна за потребителя на новоинсталираната операционна система или за първи път с Kerish Doctor.

Пълно сканиране в Kerish Doctor

Статистика на откритите проблеми

Kerish Doctor внимателно поставя всичките си действия в лог файл с наличен дисплей. Ако по някаква причина потребителят пропусна препоръка да определи или оптимизира определен параметър в системата, можете да го намерите в списъка с действия на програмата и да го научите отново.

Статистика на откритите проблеми в Kerish Doctor

Подробна конфигурация Kerish Doctor

Вече е излязъл от кутията, този продукт е предназначен за потребител, който се нуждае от основна оптимизация, така че настройките по подразбиране не са подходящи за най-дълбоко сканиране. Въпреки това, потенциалът на програмата е напълно разкрит след внимателна и внимателна настройка на оптимизатора, избор на области от неговата работа и дълбочина на проверка.

Конфигуриране на настройките на Kerish Doctor

актуализиране

Постоянна работа върху вашия собствен продукт - това помага на разработчика да се придържа към най-високите места в доста впечатляващ списък на такъв софтуер. Kerish Doctor директно в интерфейса може да търси и да инсталира актуализации на собственото си ядро, бази данни за вируси, локализация и други модули.

Проверете за актуализации в Kerish Doctor

Управление на стартирането на Windows

Kerish Doctor показва всички програми, които се зареждат едновременно със системата, когато компютърът е включен. Премахването на квадратчетата за отметка от тези, които не трябва да правите това, значително ще ускори натоварването на компютъра.

Управление на стартирането в Kerish Doctor

Преглед на работещи процеси на Windows

Управлението на процесите, които се изпълняват в момента, е незаменим атрибут на контрола върху операционната система. Можете да прегледате техния списък, паметта на всеки от тях, който е полезен за откриване на програма, която натоварва тежко системата, завършва която в момента не е необходима, забранява работата на определен софтуер чрез заключване на процеса и също така преглежда подробна информация за избрания процес.

Kerish Doctor има вграден ренометен списък за процеси. Това ще ви помогне да определите доверените процеси и да изберете неизвестен или злобен от общия брой. Ако процесът е неизвестен, но потребителят знае със сигурност - доверен, съмнителен или злобен - можете да посочите неговата репутация в този модул, като по този начин допринесете за подобряване на качеството на продукта като цяло.

Услуги в Kerish Doctor

Управление на мрежовата активност на процесите на Windows

Повечето програми на съвременен компютър трябва да имат достъп до интернет за обмен на данни, независимо дали става въпрос за актуализиране на антивирусни бази данни, софтуер или изпращане на отчет. Kerish Doctor ще покаже локалния адрес и пристанището, които използват всеки отделен процес в системата, както и адреса, на който той има достъп до обмена на данни. Функциите са приблизително подобни на предишния модул - нежелан процес може да бъде завършен и деактивиран от софтуера, който го използва.

Работа в мрежа в Kerish Doctor

Управление на инсталиран софтуер

Ако потребителят по някаква причина не харесва стандартния инструмент за деинсталиране на програми, можете да използвате този модул. Той ще покаже целия инсталиран софтуер, датата на появата му на компютъра и размера, който заема. Ненужният софтуер може да бъде премахнат оттук, само като кликнете с десния бутон върху него.

Много полезна функция е премахването на записите в системния регистър на неправилно инсталирана или отдалечена програма. Такъв софтуер често не може да бъде премахнат по стандартни методи, така че Kerish Doctor ще намери и премахне всички справки и следи в регистъра.

Инсталиран софтуер в Kerish Doctor

Мониторинг на изпълними системи и услуги на трети страни Windows

Операционната система има доста впечатляващ списък със собствените си услуги, които отговарят за управлението на всичко на компютъра на потребителя. Списъкът е допълнен с допълнителни инсталирани програми като антивирус и защитна стена. Услугите също имат собствена оценка на репутацията, могат да бъдат спирани или пуснати, можете също да определите типа на стартирането за всеки отделно - или да го забраните или да го стартирате, или да стартирате ръчно.

Услуги в Kerish Doctor

Прегледайте инсталираните добавки на браузъра

Много полезно средство за почистване на браузърите от ненужни панели, ленти с инструменти или добавки, за да се улесни работата му.

Разширения на браузърите в Kerish Doctor

Търсете и изтривайте поверителни данни

Посетени страници в интернет, наскоро отворени документи, история на преходите, клипборда - всичко, което може да съдържа лични данни, ще бъде намерено и унищожено. Kerish Doctor ще сканира подробно системата за тази информация и ще помогне да запази поверителността на потребителя.

Изтрийте поверителни данни в Kerish Doctor

Пълно унищожаване на определени данни

За да се гарантира, че отдалечената информация не може да бъде възстановена с помощта на специален софтуер, Kerish Doctor може да изтрие за постоянно отделни файлове или дори цели папки от паметта на твърдия диск. Съдържанието на кошницата също е надеждно разтрито и безвъзвратно изгубено.

Надеждно изтриване на данни в Kerish Doctor

Изтриване на блокираните файлове

Фактът, че файлът не може да бъде изтрит, тъй като понастоящем се използва от някой процес. Най-често това се случва с компонентите на злонамерения софтуер. Този модул ще покаже всички елементи, които са заети от процесите, и ще помогне да го отключите, след което всеки файл може лесно да бъде изтрит. Оттук, чрез менюто с десния бутон, можете да отидете до определен компонент в Explorer или да видите неговите свойства.

Премахнете заключените файлове в Kerish Doctor

Възстановяване на системата

Ако потребителят не харесва стандартното меню за възстановяване в операционната система, тогава можете да използвате тази функция в Kerish Doctor. Оттук можете да видите списъка с наличните точки за възстановяване, да възстановите предишната версия с помощта на някоя от тях или дори да създадете нова.

Възстановяване на системата в Kerish Doctor

Вижте подробна информация за операционната система и компютъра

Този модул ще предоставя всякаква информация за инсталираните Windows и компютърни устройства. Това ще покаже графични и звукови устройства, входни и изходни модули, периферни устройства и други модули с най-сходна информация под формата на производители, модели и технически данни.

Информация за системата в Kerish Doctor

Управление на контекстното меню

По време на инсталирането на програми се събира достатъчно голям списък от елементи в менюто, който се появява, когато щракнете с десния бутон на мишката върху файл или папка. Ненужните се премахват лесно с този модул и можете да го направите невероятно подробно - буквално за всяко разширение можете да персонализирате своя набор от елементи в контекстното меню.

Управление на конкурсните менюта в Kerish Doctor

Черният списък

Процесите, които потребителят е блокирал в модулите за управление на процеса и тяхната мрежова дейност, попадат в така наречения черен списък. Ако трябва да възстановите работата на някой процес, това може да се направи в този списък.

Черен списък в Kerish Doctor

Възстановяване на извършените промени

Ако след извършване на каквито и да е промени в операционната система се наблюдава нестабилна работа в модула за отмяна на промените, можете да отмените каквото и да е действие за възстановяване на функционалността на Windows.

Възстановяване на промените в Kerish Doctor

карантина

Подобно на антивирусния софтуер, Kerish Doctor поставя засечения зловреден софтуер в карантина. Следователно те могат да бъдат възстановени или напълно изтрити.

Карантина в Кериш Доктор

Защита на важни файлове

След инсталирането Kerish Doctor попада под критичните системни файлове, чието премахване може да наруши или да повреди напълно операционната система. Ако бъдат изтрити или повредени по някакъв начин, програмата веднага ще ги възстанови. Потребителят може да направи промени в предварително зададения списък.

Защита на файлове в Kerish Doctor

Игнориране на списъка

Има файлове или папки, които не могат да бъдат изтрити по време на оптимизацията. В такива случаи нашият лекар поставя ги в специален списък, така че те да не бъдат лекувани по-късно. Тук можете да видите списък с такива елементи и да предприемете мерки за тях, както и да добавите това, което програмата не трябва да докосва в хода на нейното функциониране.

Ignore List в Kerish Doctor

Интегриране в операционната система

За по-лесна употреба много функции могат да бъдат изобразени в контекстното меню, за да получите по-бърз достъп до тях.

Интегриране в системата в Kerish Doctor

График на задачите

Програмата може да определи какви конкретни действия трябва да предприеме в определено време. Това може да бъде компютърна проверка за грешки в регистъра или цифрово "боклук", проверка за актуализации на инсталиран софтуер и бази данни, почистване на чувствителна информация, съдържанието на определени папки или изтриване на празни папки.

Разписание Кериш Доктор

Работете в реално време

Грижата на системата може да се извърши в два режима:

1. Класическият режим означава "работа с повиквания". Потребителят стартира програмата, избира необходимия модел, извършва оптимизация и след това я затваря напълно.

2. Режим в реално време - Лекарят постоянно виси в тавата и извършва необходимата оптимизация, докато потребителят работи на компютъра.

Работният режим се избира веднага след инсталирането и впоследствие може да се промени в настройките, като се изберат необходимите параметри за оптимизиране.

Работа в реално време Кериш Доктор

предимства

1. Kerish Doctor е наистина интегриран оптимизатор. С невероятно големи възможности за най-подробна конфигурация на операционната система, програмата със сигурност е водеща в списъка с продукти от този сегмент.

2. Доказаният разработчик представя много ергономичен продукт - въпреки впечатляващия списък от отделни модули, интерфейсът е невероятно прост и разбираем дори за обикновения потребител, освен това е напълно русифициран.

3. Актуализирането в самата програма - изглежда, е малко, но това малко по-привлекателно за тези, които трябва да изтеглят инсталатора или отделни файлове от сайта на разработчика за актуализиране.

недостатъци

Може би единственият недостатък на Kerish Doctor е, че той се плаща. За да се запознаете, се предоставя 15-дневен пробен период, след което, за да продължите да използвате, трябва да закупите временен ключ за една, две или три години, който е подходящ за три различни устройства едновременно. Въпреки това, разработчикът често прави впечатляващи отстъпки за тази програма и поставя в мрежата еднократни изпитателни ключове за една година.

Също така си струва да се отбележи, че центърът за връщане на промените не може да възстанови трайно изтритите файлове - бъдете внимателни, когато данните бъдат унищожени !

заключение

Всичко, което може да бъде оптимизирано или подобрено, може да бъде направено от Kerish Doctor. Невероятно мощен и удобен инструмент ще се хареса както на начинаещите, така и на уверените експериментатори. Да, програмата се плаща - но цените по време на отстъпките изобщо не хапят, освен това е чудесен начин да благодаря на разработчиците за наистина висококачествен продукт, създаден и поддържан.

Изтеглете пробна версия Kerish Doctor

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт