Ако търсите най-простата и лесна програма за генериране на един сериен ключ с необходимия размер, използвайки определени типове символи, препоръчваме ви да обърнете внимание на KeyGen. Този свободен софтуер практически не заема място на компютъра, е разбираем за използване и има само най-основните функции. Нека погледнем отблизо.

Дължина на ключа

Програмата ви позволява ръчно да зададете желаната стойност на дължината на кода, това се прави в специална линия. Генерираният ключ ще бъде показан по-долу и ще бъде достъпен за копиране и по-нататъшна употреба.

Дължина на ключовете в KeyGen

Избор на случай

В KeyGen, вие сами можете да изберете да използвате само главни букви или малки. Въпреки това, има недостатък, тъй като е налице само малки букви, капачките не могат да бъдат деактивирани, поради което тази програма няма да работи за някои потребители. Тази функция се включва или изключва чрез добавяне или махане на съответния ред.

Добавяне на малки символи към ключа KeyGen

Добавяне на специални символи

Някои серийни кодове изискват използването на специални символи, като тирета, долни черти и други. По подразбиране тези знаци са деактивирани и са включени по аналогия с предишния елемент, като поставят отметка в квадратчето до реда.

Използване на специални символи KeyGen

достойнство

  • KeyGen е безплатен;
  • Лесен за използване;
  • Бързо генериране на код.

недостатъци

  • Липсата на русен език;
  • Програмата вече не се поддържа от разработчика;
  • Липсват някои необходими настройки;
  • Създаването на няколко ключа не е достъпно наведнъж.

KeyGen е доста спорна програма, тя няма да работи за някои потребители поради ограничената си функционалност и липсата на необходимите настройки за генериране на кодове. Въпреки това е напълно възможно да го използвате, ако искате да създадете един прост ключ с необходимата дължина, използвайки определени символи.