Стандартният фърмуер на всеки смартфон с Android значително ограничава действията на потребителя. Всичко това се прави от съображения за сигурност, за да не увреди устройството случайно. Все още липсата на права на корен защитава мобилното устройство от вредни предмети и не им позволява да нанесат фатални промени в системата.

Можете обаче да премахнете това ограничение. Има много програми за това. Kingo Root е един от най-популярните инструменти досега. След като го използвате, лесно можете да се отървете от ненужните стандартни приложения, да ограничите използването на интернет трафика, да премахнете неприятната реклама и много други. Помислете за основните функции на тази програма.

Получаване на права за корен

Много е лесно да получите администраторски права в програмата. Достатъчно е да свържете смартфона си с компютъра и да натиснете само един бутон.

Активирайте пълните права в Kingo Root

Когато използвате такива инструменти, вероятността от непредвидени повреди е голяма, в резултат на което устройството може да се превърне в "тухла" . Затова, за да намалите този риск, завършен с програмата, трябва да използвате USB кабел. Трябва да го свържете към съединителя на компютъра, а не към различните адаптери, удължителни кабели и концентратори.

Премахване на правата на корен

След като получите пълни права, винаги можете да ги изтриете, ако е необходимо. Процесът е сравнително прост и не изисква специални умения.

Промяна на езика на приложението

Без да напускате приложението, можете бързо да промените езика на интерфейса на един от наличните в списъка. Изборът има 5 най-популярни опции.

Променете езика в програмата Kingo Root

Записване на файлове от журнала

В процеса на работа се създават регистрационни файлове, като се показва списък с възникващи събития. Програмата осигурява възможността да ги запазите на компютъра си.

Запазете регистрационните файлове в програмата Kingo Root

Информация за производителя

В една от секциите можете да намерите списък с различни контакти, включително електронно бюро за поддръжка. Това е много удобно в случай на различни въпроси по програмата.

Информация за производителя в програмата Kingo Root

Kingo Root - една от най-удобните и прости програми за получаване на права на администратор на вашия смартфон. Въпреки това, във всяко такова приложение съществува риск от объркване на телефона, а не изключение, и Kingo Root. Ето защо, преди да го използвате, трябва внимателно да прецените плюсовете и минусите.

Предимства:

  • напълно безплатно;
  • има способността да променя езика на интерфейса;
  • удобен и лесен за употреба;
  • не съдържа реклама;
  • Не инсталира допълнителни приложения;
  • не изисква от системните ресурси.

недостатъци:

  • ако се използва неправилно, може да повреди устройството.

Изтеглете безплатно Kingo Root

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт