Програмата "Roof Profi" е предназначена за автоматизация на изчисления на пълен набор от материали от различен тип. Soft предоставя на потребителите гъвкава система за настройка на входните данни, позволяваща ви да напишете технологично неприложими параметри за специални поръчки или проекти. Нека да разгледаме по-отблизо този представител.

Създаване на нова поръчка

Потребителите се поздравяват от прозореца на програмата, където трябва да създадете подробности за новата поръчка. Попълнете необходимите формуляри и изберете един от наличните видове изчисления. Имайте предвид, че алгоритъмът за изчисляване на програмата ще варира в зависимост от избрания тип. Не забравяйте да посочите паричната единица, ако трябва да изчислите стойността на материалите.

Нова поръчка покрив Profi

Обработка на поръчките

След като се създаде поръчката, се отваря главният прозорец, в който има много различни линии, елементи и опции за изчисление. Това показва ширината и дължината на листа, вълната и заключването. Освен това се вземат предвид разходите за тази поръчка, добавят се допълнителни компоненти.

Главен прозорец Покрив на покрива

За да промените информацията самостоятелно в таблици и формуляри, трябва да преминете към режима за редактиране, като използвате горния контролен панел. Но този режим не е всичко - използвайки инструментите на панела, запазвате и изпращате проекта за печат.

Режим на редактиране Покривни профили Profi

Добавяне на компоненти

От дясната страна на главния прозорец има таблица с компоненти. В режима за редактиране можете да добавяте нови елементи и да ги изтривате. Това се прави с помощта на отделни менюта. Изберете няколко допълнителни елемента, ги преместете в комплекта, за да станат част от проекта.

Изготвяне на компонента "Покрив на покрива"

Има отделно подобно меню, чрез което добавяте и компоненти, само едно по едно. Тук можете да намерите малко повече информация за всеки от тях, можете да редактирате и изтриете информация.

Добавете покривни елементи на покрива

достойнство

  • Има руски език;
  • Голям брой функции;
  • Прост и интуитивен интерфейс.

недостатъци

  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

"Покривни Профи" - добро средство за изчисляване на консумативите на покрива. Подходящ за опитни потребители, които използват програмата за работа, както и за аматьори, които правят изчисления за свои собствени цели. 30-дневната пробна версия е достъпна за изтегляне безплатно и не е ограничена във функционалност.

Изтеглете пробна версия на покрива Pro

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт