Logaster е онлайн услуга за създаване на корпоративни визитки, бланки, пликове и лога. Различава лекотата на използване и наличието на всички необходими инструменти за работата.

Отворете онлайн услугата LOGASTER

Създаване на лога

Услугата предоставя възможност за създаване на лого за фирма или ресурс в Интернет. Преди да започнете, можете да изберете името и лозунга, както и вида дейност. Въз основа на тези данни Logaster избира подходящите оформления за бъдещо създаване.

Създаване на лога на услугата Logaster

Всички файлове се записват в личен акаунт, където те могат да бъдат изтеглени в различни формати, модифицирани, избирайки различна тема, предназначение, пренаписвайки името и лозунга.

Създаване на визитки

Визитните карти се генерират автоматично въз основа на създаденото лого. Услугата предлага да изберете шаблон от няколко предложени опции и след това да го редактирате според вкусовете и нуждите си - да промените цвета на фона и да въведете необходимата информация.

Създаване на визитна картичка в услугата Logaster

Създаване на пликове

С генерирането на пликове нещата са съвсем същите като при визитните картички. След като изберете желания шаблон, можете да го редактирате, след това да запазите и изтеглите.

Създаване на маркови пликове на услугата Logaster

Създаване на бланки

Създаването на бланки за официални писма и документи не се различава от генерирането на визитки и пликове. Абсолютно същите функции ви позволяват да промените оформлението и да въведете информацията.

Създаване на бланки на услугата Logaster

Създаване на faviconok

Иконите за сайта също се генерират автоматично. Десет страници готови оформления Ви позволяват да изберете най-подходящия от ваша гледна точка изображение. В редактора можете да изберете формата, съдържанието (лого или текст), инсултата и цвета на фона.

Създаване на икона за сайт в услугата Logaster

Галерия и вдъхновение

Сайтът има две секции, съдържащи огромен брой готови лога, създадени от други клиенти на услугата. Когато изберете една от опциите, можете да получите връзка към местоположението му на сървъра, както и кода за вмъкване в сайта си. Тези произведения са предназначени да бъдат вдъхновение за вас, когато създавате свой собствен дизайн.

Галерия с готови лога в сайта на сервиза Logaster

Платени пакети за услуги

Logaster предлага две опции за платени пакети. Първата включва създаването и изтеглянето на пълен набор от файлове за лого или бланки, пликове и faviconok. Вторият ви позволява да използвате пълния набор от услуги.

Цени за услуги за логара

достойнство

  • Бързото създаване на лога и маркови продукти;
  • Запазване на готови оформления с възможност за редактиране;
  • Наличието на галерията;
  • Поддръжка на руски език.

недостатъци

  • Опциите за създаване на лого са ограничени до шаблони;
  • В безплатната версия можете да изтегляте само малко лого или продукти с водни знаци.

Логастър услугата е чудесно за бързо създаване на лога. Тя ще се интересува от тези потребители, които често създават нови сайтове и малки проекти, които изискват брандинг. Услугата се плаща, но цените са сравнително достъпни, а закупените пакети са пълни набор от необходими елементи.

Отворете онлайн услугата LOGASTER