За да създавате визитки, значки или промоционални карти, не е нужно да сте професионалист в този бизнес. Можете да използвате разбираем и удобен инструмент - съветника за визитни картички.

Съветваме ви да погледнете: други програми за създаване на визитки

Master Card Business Card Wizard

Капитанът на визитните карти е доста мощна програма, която може да създаде не само визитки, но и карти от различен вид. В същото време приложението се характеризира с много удобен и разбираем дизайн.

Програмата предлага на потребителя достатъчно голям набор от функции, с които можете да създадете дизайн на визитна картичка с почти всяка сложност.
За да се постигне максимално удобство при работа с мениджъра на бизнес карти, повечето от функциите се поставят в главния прозорец на програмата и се дублират в главното меню.

Можете да създадете собствена визитка в началото на програмата. С помощта на прост съветник можете да изберете основните параметри, включително шаблона, и след това трябва само да попълните необходимите полета и да отпечатате.

Ако създаването на визитни картички не е достатъчно, тогава за това има много различни функции, които ще ви помогнат да персонализирате дизайна според вашите изисквания.

Работа с фона

Работа с фона на Master of Business Cards

Тук са групирани всички функции на програмата, които ви позволяват да промените фона на вашата визитна картичка. Като фон можете да настроите отделно избран цвят, текстури и снимки, които вече са налични в приложението.

Добавяне на снимки към визитната ви картичка

Списък с изображения

С функцията "Добавяне на снимка" и вградения каталог с изображения можете да добавите голямо разнообразие от изображения във формата на визитната картичка. Ако желаното изображение в директорията не е намерено, можете да изтеглите Вашата версия.

Също така с помощта на вградени инструменти можете не само да премествате изображението във формата, но и да зададете някои параметри, например прозрачност.

Добавяне на текст

Добавяне на текст към помощника за визитки

С функцията за добавяне на текст можете да добавяте и поставяте всякаква текстова информация. В този случай са налице всички основни настройки за текста, а именно подравняване, шрифт, размер, шрифт и др.

Функция на мрежата

Мрежа в Master of Business Cards

Мрежата е много удобен инструмент, който ви позволява лесно да подреждате обекти, поставени под формата на визитни картички (текстове, картини, лога и фигури). Благодарение на някои настройки можете да настроите автоматично подравняване.

Персонализирайте дизайна

Персонализирайте дизайна в Master Business Card

Персонализирането на дизайна е много полезна функция за онези потребители, които не искат да отделят много време за настройките на шрифта и цветовете на фона.
Тук можете веднага да зададете всички необходими параметри за визитната картичка като цяло. Освен това можете да направите това ръчно или като изберете предварително зададен шаблон за конфигуриране.

Настройване на размера

Преоразмеряване на Master Business Card

С помощта на инструмента "Промяна на размера" можете да настроите както размерите на собствената ви визитна картичка, така и един от няколкото стандарта.

В допълнение към тези функции в програмата се изпълняват и много други програми, които ви позволяват да запазвате проекти или да отваряте вече създадени такива, да съхранявате база данни от визитни картички, да ги експортирате в PDF формат и други.

Плюсове на програмата

 • Поддръжка на руски език
 • Богата функционалност
 • Голям избор от шаблони за изображения, лога и визитни картички
 • Създайте визитка с няколко кликвания
 • Против на програмата

 • Програмата е реклама
 • заключение

  Капитанът на визитните карти е мощен инструмент за създаване на професионални визитки, с които можете да създадете различни визитки. Въпреки това, за пълноценна работа с него ще трябва да закупите лиценз.

  Изтеглете пробна версия на Master Business Card

  Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт