Много потребители искат да се изтеглят от Интернет в комфорт. Но търсенето на желания торент файл на различни сайтове е неудобно и може да отнеме много време. Много по-лесно е да използвате програмата, която от своя страна извършва търсене на различни торенти тракери.

MediaGet е програма, която позволява на потребителя да изтегля файлове на компютър, използвайки торентна технология. Уникалното търсене, вградено в програмата, дава резултати заедно с подробна информация за файла за търсене. Какво може да Medea Получете ли интерес?

Урокът: Как мога да изтегля филми чрез Torrent с MediaGet?

Вградена търсачка

Независимо от факта, че Media Geth вече има огромна база от филми, сериали, игри, книги и програми, потребителят може да търси нещо свое - нещо, което не е представено в никой раздел. Например в програмата няма категория "Музика". И ако трябва да изтеглите албум, тогава е достатъчно да използвате търсенето, вградено в Media Get.

Можете да търсите не само за всички торенти, но и да изберете типа на файла: музика, филми, програми, игри. Между другото, музиката може не само да бъде изтеглена, но и да слушате онлайн чрез вградения медиен плейър.

Намерете музика в MediaGet

Вашият торент клиент

Програмата има свой собствен файл за качване на файлове с торенти, а ако е необходимо, Media Get може да се използва като единствен торент клиент. Особено е удобно за по-ниски потребители, които не са пристрастени към фина настройка на торент клиента и не използват допълнителните си функции. Въпреки това, в настройките на програмата, можете да напишете параметрите на връзката и BitTorrent.

Изтегляния от MediaGet

HD плеър

Видео и аудио могат да бъдат гледани и слушани дори преди изтеглянето на файла в компютъра. Специално разработеният медиен плейър има лесна и удобна навигация, ви позволява да превключвате качеството и показвате плейлист. По този начин потребителят няма нужда да изтегля файла, за да бъде запознат с него.

Онлайн сърфиране в MediaGet

Голям каталог със съдържание

В самата програма потребителят може да намери голямо разнообразие от съдържание, разделено на категории и подкатегории. Освен това има цяла колекция от файлове, обединени от обща тема.

кино
В този раздел потребителят може да намери селекция от филми, както и 36 жанрови подкатегории. На първата страница по подразбиране има последните добавени филми, сред които има не само нови елементи, но и филми от миналото.

Филми в MediaGet

Телевизионни предавания
Тук има популярни сериали, обаче, за разлика от другите секции, не можете да ги изтеглите. Но те са достъпни за онлайн гледане. Вграденият удобен плейър ще ви позволи лесно да видите всички налични серии в HD качество.

Телевизионни предавания в MediaGet

игра
В тази секция има игри с различни посоки. Общо има подкатегории за PC + 2 подкатегории за XBOX и PlayStation игрови конзоли. Колекцията е пълен набор от класически игри до горещи новости.

Игри в MediaGet

Програмите
Компютърен софтуер е много важно нещо. В MediaGet потребителят ще намери 9 подкатегории с програми, всяка от които не съдържа вируси и има най-новата стабилна версия. Освен това можете да намерите и операционни системи, включително различни добавки за тях.

Програми в MediaGet

книги
20 жанра от книги на всички времена и народи са в една и съща секция. Всички произведения са достъпни за изтегляне - потребителят трябва само да избере жанра и книгата, която ви интересува.

Книги в MediaGet

Видео уроци
Тук всеки начинаещ ще намери полезна информация за използването на Media Go. Ако има някакви затруднения с използването на програмата, а след това под формата на видео тренировка, можете да намерите отговора на всеки въпрос.

Видео уроци в MediaGet

абонамент
Това включва абонаменти за генерирано от потребители съдържание, например сериали. За да видите новата серия от любимите си телевизионни сериали възможно най-скоро, потребителят просто трябва да се абонира и да получи известие по удобен начин.

Абонаменти за MediaGet
Абонаменти-2 към MediaGet

Подробна информация за всеки файл

Media Get показва подробна информация за всеки файл в указателя. Достатъчно е да поставите корицата на файла, как ще се показва неговият размер и годината на освобождаване. Освен това на потребителя ще бъдат предложени допълнителни опции. Когато изберете "Подробности", ще имате достъп до подробно описание, абонаментни функции, списък на сериите и сезоните (за телевизионни предавания), екранни снимки и друга полезна информация. В допълнение, потребителят може да получава информация за файла и при кликване върху файла, намиращ се чрез търсачката.

Подробно описание в MediaGet

предимства:

1. Междуплатформена платформа;
2. Способност да използвате MediaGet като основен клиент на торент;
3. Интерфейсът е удобен и напълно на руски език;
4. Наличие на база данни за съдържанието му и търсене на други торенти тракери;
5. незадължителна регистрация;
6. Вграден клиент за поточно предаване и медиен плеър;
7. Удобни филми във всички раздели на каталога.

недостатъци:

1. При инсталиране на програмата е инсталиран допълнителен софтуер;
2. Търсенето на файлове е много по-ниско от ефективността на ръчното търсене;
3. Трудност при изтриване на програма, оставя много боклук;
3. Антивирусите определят програмата като зловреден софтуер (прочетете в коментарите).

Прочетете още: Други програми за изтегляне на филми на вашия компютър

MediaGet е отлична програма, която може да замени няколко услуги и програми наведнъж за потребителите. На едно място са създадени търсачки за торент сайтове, огромен развлекателен каталог, торент клиент и медиен плейър. Прост и приятен интерфейс на руски език, без да е необходима регистрация, правят използването на тази програма още по-приятно.

Изтеглете медиите Изтеглете безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт