Pablisher е продукт за работа с печатни продукти (пощенски картички, бюлетини, брошури) от Microsoft. Microsoft е известна не само заради популярната си операционна система Windows, но и поради редица програми за работа с документи. Word, Excel - тези имена са известни на почти всеки, който някога е работил на компютър. Издателят на Microsoft Office за качеството на производителността не е по-лош от тези продукти от добре познатата компания.


Издателят ще ви позволи бързо да създадете необходимия документ - няма значение дали това е обикновена отпечатана страница или цветна брошура. Приложението има разбираем интерфейс за всеки потребител. Затова е удоволствие да се работи с печатни материали в издателите.

Урокът: Създайте брошура в издателя

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на брошури

Изглед на издателя на Microsoft Office

Създайте брошура

Създаването на книжка в издателя е много проста задача. Достатъчно е да изберете един от готовите заготовки и да поставите върху тях желания текст и изображения. Ако искате, можете сами да направите дизайна на брошурата така, че да изглежда интересен и оригинален.

Създаване на брошура в издателя

С стандартните шаблони можете да промените схемата за цветовете и шрифта.

Качване на изображения

Подобно на другите продукти за работа с документи от Microsoft, Pablisher ви позволява да добавяте изображения към лист хартия. Просто плъзнете изображението върху работното пространство с мишката и ще бъде добавено.

Добавяне на изображение към издателя

Добавеното изображение може да бъде редактирано: промяна на размера, регулиране на яркостта и контраста, изрязване, задаване на потока на текст и др.

Добавете електронна таблица и други елементи

Можете да добавите таблицата по същия начин както в Word. Масата е гъвкава - можете да изгладите външния й вид.

Вмъкване на таблица в издателя

Също така на листа можете да добавите различни форми: овали, линии, стрелки, правоъгълници и др.

печат

Е, последната стъпка, когато работим с печатни продукти, е нейното отпечатване. Можете да отпечатате приготвена брошура, брошура и др.

Печат в Microsoft Office Publisher

Професионален издател на Microsoft Office

1. Лесно е да работите с програмата;
2. Има руски превод;
3. Голям брой функции.

Недостатъци на издателя на Microsoft Office

1. Програмата се изплаща. Свободният период е ограничен до 1 месец употреба.

Pablisher е отличен представител на продуктовата линия на Microsoft. С тази програма можете лесно да създадете брошура и други продукти от хартия.

Изтеглете пробна версия на Microsoft Office Publisher

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт