MP3jam е програма за споделяне, чиято функционалност е фокусирана върху намирането, слушането и изтеглянето на музика от обществени източници. Библиотеката от композиции съдържа повече от двадесет милиона броя и всички те са достъпни абсолютно законно. Днес ви каним да се запознаете с всички функции на този софтуер, както и да научите за неговите предимства и недостатъци.

Плейлисти за настроение

MP3jam не само осигурява достъп до библиотеката на песните, но и ги подрежда по настроение, като добавя подходящи хакери. Основният прозорец показва най-популярните плейлисти, можете да изберете един от тях, за да отидете на слушане или изтегляне.

Плейлисти за настроението в програмата MP3jam

Ще видите списък с песни, а отгоре ще видите низа за търсене. Без да премахвате маркера за хакване, въведете дума, която описва желаната музика, например: хлад, релакс или сън. Програмата ще избере аудиозаписи, където е представена описанието, и ще ви ги предложи да слушате.

Търсене на плейлисти от mood in MP3jam

Търсене по жанр

Както знаете, всяко парче музика принадлежи на определен жанр. Основният прозорец на MP3jam е списък с упътвания. Изберете един от разделите и ще видите списък с популярни изпълнители.

Търсете песни по жанр в програмата MP3jam

След това вземете интересното, кликнете върху името и автоматично ще отидете на страницата с албуми и песни на този изпълнител.

Изберете изпълнители по жанр в програмата MP3jam

Търсене по изпълнител

Освен това въпросният софтуер ви позволява ръчно да въвеждате думи в лентата за търсене, за да намерите например изпълнител, който ви интересува. Въведете думите в полето и след това кликнете върху "Търсене" . След няколко секунди, списъкът ще бъде изтеглен. Името на групата или името на изпълнителя са в получер шрифт и се показват на първия ред. Сега можете да намерите всичките му албуми и отделни песни.

Търсете песни по изпълнител в програмата MP3jam

Търсене по име

Потребителят не винаги знае името на човека или групата, които са изпълнили песента. Намерете го по име в MP3jam не е голяма работа. Въведете желаните думи в реда и търсете. Заглавията на песните се показват вдясно, а мачовете са осветени в сиво.

Търсете песни по име в програмата MP3jam

Слушане на музика

Една от основните функции на съвременния софтуер е слушането на песни. Той е достъпен без ограничения, понякога изтеглянето отнема много време. Трябва да кликнете върху съответния бутон и да започнете да играете. Текущата песен се показва в розово, жълто или кафяво, в зависимост от избраната тема. В долната част на прозореца се намира контролния панел за музика. Има бутони за спиране / стартиране на възпроизвеждане, преминете към следващата или предишната песен и променете силата на звука. В допълнение, името на изпълнителя и името на мелодията се показват вдясно.

Пускане на MP3jam песни

Изтегляне на записи

Повечето потребители на MP3jam са привлечени от предоставянето на безплатни файлове за изтегляне на музика. Преди да започнете този процес в настройките, препоръчваме да изберете оптималното място на компютъра, където ще се изтеглят изтеглянията, и има също така и режим, при който всяко ново изтегляне започва с избиране на нова папка, която да се запази.

Мястото за записване на песните в програмата MP3jam

След това трябва да кликнете върху един от бутоните за изтегляне. Зелената стрелка надолу до файла отговаря за изтеглянето на отделна песен и "Изтегляне на албума" е за целия албум. В началото на статията изяснихме, че програмата е споделена. Тук има само едно ограничение и е свързано с изтеглянето. В рамките на пет минути можете да изтеглите максимум три песни.

Изтегляне на песни в програмата MP3jam

Разбира се, разработчиците предлагат да премахнете този лимит срещу заплащане. На официалния сайт няма да намерите секцията с покупката, така че трябва да кликнете върху бутона "Надстройване" в самия софтуер и да отидете на покупката.

Деактивирайте ограниченията в програмата MP3jam

Изтегляне на историята

Всички изтеглени от вас песни се показват в отделен раздел "История" . В това меню можете веднага да започнете да слушате, без да чакате зареждане, от тук можете да отидете в папката, където е запазена песента.

Изтеглете историята на песните в програмата MP3jam

Споделяйте своите открития в социалните мрежи Facebook и Twitter, като кликнете върху специален бутон до името на изпълнителя. Изчакайте браузъра по подразбиране да се отвори със съответния сайт, където вече можете да публикувате връзка към песента на личната си страница.

Споделяйте песни в програмата MP3jam

Промяна на дизайна

Последното нещо, което гледаме в този преглед, е наличните теми на MP3jam. Поддържат се три различни цвята, вижте ги в настройките. В тези теми няма нищо свръхестествено, просто промяна на основния цвят на интерфейса. Ръчно задаване на опции за дизайн също не може.

Променете дизайна на програмата MP3jam

достойнство

  • Програмата е безплатна;
  • Отворена библиотека от песни с повече от двадесет милиона песни;
  • Удобно търсене по настроение, жанр и име;
  • Използването на обществени източници за легални записи.

недостатъци

  • Липсата на интерфейса на руския език;
  • Ограничете изтеглянето на песни;
  • Няма отделен прозорец за състоянието на изтеглянето;
  • Минималният набор от теми.

На този преглед на програмата MP3jam приключва. Накрая бих искал да обобщим малко. Смятаният софтуер се справя перфектно със задачата си, управлението му е интуитивно, интерфейсът е направен в приятен стил и огромна библиотека от песни ще позволи на всички да намерят желаната песен.

Свали MP3jam безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт