Ако използвате социалната мрежа Odnoklassniki и искате да слушате музика там, вероятно сте мислили за възможността да изтеглите песни на вашия компютър. Самата услуга не ви позволява да изтегляте музика от сайта, но можете да коригирате този недостатък поради различни програми. Oktuls е безплатно разширение (plug-in) за популярни браузъри, което ви позволява да изтегляте аудиозаписи от уеб сайта на съучениците с едно кликване.


В допълнение към изтеглянето на музика Oktools има редица допълнителни функции, за да работи с тази популярна социална мрежа. мрежа: изтегляне на видеоклипове, избор на дизайн на сайт, изтриване на реклами и др. Oktuls е едно от най-добрите разширения за работа с Odnoklassniki.

Урокът: Как да изтегляте музика от Съученици с помощта на Oktools

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на музика от съученици

Разширение на Oktools за съученици

Разширението е вградено в интерфейса на сайта - добавят се нови бутони и менюта. Приложението работи в Mozilla Firefox, Opera и Google Chrome.

Изтеглете музика

След като инсталирате добавката, до заглавието на всяка песен се появява бутон, с който можете да изтеглите тази песен. Аудио записите се запазват в папката, която сте посочили в браузъра.

Изтегляне на музика с Oktools

Разширението показва размера и качеството на всеки аудио запис.

В разширението има възможност да изтеглите всички песни от страницата, но тази функция е платена. За да го активирате, трябва да закупите платен абонамент на уебсайта на приложението.

Изтегляне на видеоклипове и снимки

В допълнение към изтеглянето на музика, добавката ви позволява да изтегляте видеоклипове и снимки. При изтеглянето на видео има избор на качество.

Изтегляне на видеоклипове с Oktools

Замяна на темата на сайта

Ще можете да зададете своя собствена тема за дизайна на сайта Odnoklassniki. Това ще даде на сайта вид, който винаги сте искали.

Променете кожата в Oktools

Премахване на рекламите

Добавката позволява да се скрият рекламните банери на сайта. Освен това можете да премахнете някои от другите блокове от сайтове, като например показване на колона под вашия аватар или подаръци.

Премахване на реклами в Oktools

Предимства на Oktools

1. Приятен външен вид. Разширението е вградено в оригиналния дизайн на сайта, добавяйки няколко удобно разположени бутона;
2. редица допълнителни възможности;
3. Програмата е на руски език.

Недостатъци на Oktools

1. Някои функции са достъпни само когато активирате платен абонамент. Но можеш да се справиш успешно без тях.

Сега просто трябва да натиснете един бутон и вашата любима песен ще бъде на вашия компютър. С Oktools можете да слушате музика, изтеглена от Съучениците на портативен плейър или компютър, дори ако нямате достъп до интернет.

Свали Oktools безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт