Блокирането на приложения от нежелан достъп е много трудно при стандартните инструменти и е невъзможно да се въведе парола за отделни приложения. Но ако използвате специални програми, които ви позволяват да блокирате стартирането на приложения, можете да го направите с почти 2-3 кликвания.

Едно такова решение е Програмният блокер. Това е проста и надеждна програма от екипа за развитие на The Windows Club. С него можете бързо да наложите забрана за стартиране на софтуер на компютъра.

Вижте също: Списък на програмите за качество за блокиране на приложения

заключване

Софтуерът е заключен с едно кликване върху бутона.

Активиране на заключването на програмата в програмата за блокиране

Списък на блокираните

Списъкът с блокирани приложения добавя тези приложения, към които ще премахнете достъпа. Можете да добавите както най-популярните програми, така и тези, които са на компютъра извън този списък.

Добавяне към списъка, блокиран в Програмен блокер

Списък за нулиране

Ако не искате да премахвате програми от списъка едно по едно, можете да го направите едновременно, като кликнете върху бутона "Нулиране".

Нулиране на програмата в програмата Blocker

Управление на задачите

Известно е, че средата на Windows има "мениджър на задачите", но в този блокер има собствен инструмент, който се различава от стандартната функционалност, но също така знае как да "убие" процесите.

Собственият мениджър на задачите в програмата Blocker

Стелт режим

за разлика от AskAdmin , има скрит режим, който го прави невидим. Въпреки това, в AskAdmin не е необходимо, тъй като всичко работи там, дори когато програмата е деактивирана.

Скрит режим в програмата за блокиране

парола

В Просто Блокиране на Блокиране не можа да се постави паролата върху блокираните приложения. Вярно е, че в тази програма това е единственият начин да блокирате приложението. Настройването на паролата се появява при първото стартиране и основното предимство е, че паролата е задължителна тук и е достъпна безплатно.

Задаване на парола в програмата Blocker

предимства

  1. Напълно безплатно
  2. портативен
  3. Парола за приложението
  4. Стелт режим
  5. Лесен за използване

недостатъци

  1. Програмата трябва да работи така, че да работи заключването
  2. Не работи Въведете (при въвеждането на паролата трябва да потвърдите, като кликнете с мишката върху бутона "OK")

Уникалната и интересна програма за блокиране на програми ще ви позволи да зададете парола за всичките си приложения. Да, не може напълно да забрани достъп до програми, както в AskAdmin , но тук инсталирането на паролата за заявления е безплатно.

Изтегляне на програмата Blocker безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт