Често много стартиращи фирми, започнали свой собствен бизнес бързо се сриват. Внедрените средства не се изплащат и компанията губи загуби. Причината за това по правило е една - неправилно изготвен бизнес план или пълното му отсъствие. Можете да го създадете сами или да използвате специални програми.

Project Expert е удобен инструмент, който позволява на потребителите да моделират собствения си бизнес. Създаване на ефективен бизнес план с различни показатели. Извеждайте подробни отчети и извършете анализ на извършената работа. Създадената фирма работи във виртуален режим. И вие можете да започнете да работите не само с новия бизнес, но и със съществуващите, за да проследите бъдещата му съдба. Нека анализираме основните функции на тази програма.

Възможност за създаване на виртуален бизнес модел

1. Създаденият проект ще бъде един и същ модел, който ще започне да функционира във виртуален режим. В процеса на създаването му потребителят има възможност да промени информацията за името на проекта, да въведе списък със стоки. В платената версия може да има ограничен брой, но само три в пробната версия.

Ограничения за създаването на стоки в програмата

2. Програмата има гъвкави настройки на дисплея, валути, отстъпки и др. Можете да коригирате параметрите за изчисление, като: дисконтов процент, подробности и показатели за ефективността. Притежателите на платената версия ще могат да шифроват компанията си, в пробната версия функцията не е налице.

Криптиране на проекта в програмата Експерт по проекта

3. Всяко настоящо предприятие трябва да има първоначална схема, свързана с подробна информация за компанията, например начален капитал, резерви, заеми и др. Ако имотът има стая или парцел земя, това също трябва да се вземе предвид.

Раздел компания в програмата Експерт по проекта

4. Както във всяка финансова програма, Експертът по проекта поддържа FIFO LIFO счетоводната система или средната. Стартира се фискалната година.

5. Доста важна информация е цената. Рано или късно всички предприятия са изправени пред тях. Това може да е цената на заплатите, процентът на повредените стоки. Разходите могат да бъдат коригирани така, че да бъдат разпределени във всички компании и единици или някои от тях.

Проучване на разходите в експерт по проекта

6. Различните външни събития могат да повлияят върху развитието и рентабилността на бизнеса. Това е разликата в обменния курс, данъците и инфлацията. Project Expert ви позволява да предоставите всички възможности за развитие на събития.

Раздел "Околна среда" в експерт по проекта

7. Има много удобно персонализиране на плана за календара, като се вземат предвид активите и ресурсите. След въвеждането на тези данни, предприятието започва да работи в съответствие с този график.

Създаване на план за календар в експерта по проекта

8. За да се създаде печеливш бизнес, е много важно да се изработи схема, която да бъде ясно планирана. Какви аксесоари ще са необходими за ефективна работа, къде да продават продукти. Необходимо е да се вземат предвид разходите за заплати на всеки служител и останалите разходи, които компанията ще понесе по време на работа.

Оперативен план в програмата Експерт по проекта

9. Финансирането е важен момент в развитието на бизнеса. В края на краищата никое предприятие не може да съществува без такива източници. Това могат да бъдат депозити с акции, заеми или заеми. Може би предприятието има друг начин да получи пари.

Финансиране в програмата Експерт по проекта

Оценка на резултатите

След като бизнесът е построен и е живял виртуален живот, можете да започнете да оценявате неговата ефективност. Има много доклади в Project Expert. Всички те отговарят на международните стандарти. С тяхна помощ е възможно да се запознаете с печалбите и загубите, да прегледате баланса на предприятието, да прецените къде е отишла получената печалба. Също така е възможно да персонализирате собствените си отчети и резултатите от тях.

Резултати в програмата Експерт по проекта

Тази информация може да се използва за привличане на нови инвестиции и разширяване на бизнеса в бъдеще.

Възможност за анализ на резултатите

Ключът към успеха на всяка компания е постоянна работа. Изключително важно е постоянно да се анализира получената информация за дейността, за да се разбере какво върви добре и къде са направени грешките. Как може да увеличите приходите и да намалите загубите. В програмата "Експертна програма" има 9 вида анализи, които отчитат всички нужди на бъдещото предприятие.

Анализ на проекта в програмата Експерт по проекта

Възможност за прилагане на актуализацията

В процеса на работа по проекта съществуват данни, които остават относително стабилни, но повечето от тях постоянно се променят. В началния етап на работата на компанията разходите за данъци могат да бъдат 1000 рубли, а за половин година тази цифра може да се промени. За да се запази базата данни на предприятието в подходяща форма, се прилага актуализиране, което въвежда промени в различни раздели.

Актуализиране в програмата на експерт по проекта

Какво мога да кажа след прегледа на тази програма? Е, първо, за да направите бизнес план за истинска версия на пробна версия на предприятието, не е достатъчно, трябва да харчите пари за платен комплект. На второ място, програмата е доста сложна, ще бъде необходимо да й даде достатъчно време или да наеме специалист. Но като цяло това е наистина мощен инструмент, който ще ви позволи да създадете свой собствен бизнес, като вземете предвид всички рискове.

достойнство

 • многофункционалност;
 • Русифициран интерфейс;
 • Лесен за употреба;
 • Безплатна пробна версия;
 • Липса на реклама.
 • недостатъци

 • Съществени ограничения на пробната версия;
 • Изисква специални знания.
 • Изтеглете пробна версия на Project Expert

  Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт