QuickTime - популярен медиен плейър от Apple, предназначен за възпроизвеждане на популярни аудио и видео формати, по-специално - формати на ябълки. За да се осигури нормално възпроизвеждане на мултимедийни файлове в браузъра Mozilla Firefox, е осигурен специален Plug-in QuickTime.

Не всички продукти на Apple са еднакво добри. Например, мултимедийният плейър QuickTime за Windows се счита за дискетен продукт, поради което Apple спря да окаже допълнителна подкрепа.

Този плейър включва и специален plug-in за браузъра Mozilla Firefox, който отговаря за възпроизвеждането на филми и други медийни файлове в интернет.

Как да проверя наличието на приставката за QuickTime в браузъра Mozilla Firefox?

Навигирайте в браузъра си от тази връзка , Ако прикаченият файл се възпроизвежда нормално, браузърът ви има инсталиран приставката за QuickTime, която се активира и работи правилно.

Ако прикаченият файл не се показва, можете да заключите, че приставката е деактивирана или напълно отсъства в Mozilla Firefox.

Приставка за

Как да инсталирам или актуализирам приставката за QuickTime?

За да актуализираме Plug-in QuickTime, трябва да изтеглим самия медиен плейър.

Обърнете внимание, тъй като. развитието на QuickTime е спряно, последната налична версия работи с Windows 7 и по-ниски версии на тази операционна система. Струва си да се има предвид, че при по-новите версии на операционната система този софтуер може да не работи правилно.

1. Изтеглете QuickTime от връзката в края на статията от официалния сайт на разработчика.

2. Изпълнете изтегления инсталационен файл и инсталирайте плейъра на компютъра.

3. Рестартирайте Firefox: за да направите това, напълно затворете браузъра и го стартирайте отново.

След като завършите тази процедура, приставката за QuickTime трябва да бъде инсталирана във вашия браузър. Не забравяйте да вземете предвид факта, че развитието на плейъра и приставката е спряно, поради което може да имате проблеми със сигурността и стабилна работа с браузъра.

Свали QuickTime безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт