Много потребители на програмата RaidCall имат грешка при грешка Flashcntl при отваряне на отделни прозорци за разговори или друга информация (например реклами или в момента, в който искате да промените аватара). Ще разгледаме как да коригираме тази грешка.

Причината за грешката се крие във факта, че или нямате или не сте актуализирали Adobe Flash Player.

Как да актуализирате Flash Player?

Обикновено актуализацията е автоматична: програмата има достъп до мрежата и периодично проверява за актуализации на сървъра и, ако има такива, ще бъдете помолени за разрешение за актуализиране на помощната програма. В зависимост от избраните параметри актуализацията може да се осъществи напълно автоматично без вашето участие (не се препоръчва).

Актуализация на Flash Player

Ако не се осъществи автоматична актуализация, можете да го направите ръчно. За да направите това, отидете на официалния уеб сайт на Adobe и кликнете върху големия жълт бутон "Инсталиране сега", като предварително изберете вашата операционна система. Изтеглете програмата и я инсталирайте, така че по-старата версия на програмата ще бъде изтеглена.

Официален сайт на Adobe Flash Player

Изтеглете Flash Player

След манипулациите грешката изчезна. В тази статия разгледахме как можете да актуализирате Adobe Flash Player до последната версия. Надяваме се статията ви да ви е помогнала.