Всички мобилни устройства с камера са оборудвани с вградено приложение, чрез което се правят снимки. За съжаление стандартната програма има ограничена функционалност, малък набор от полезни инструменти и ефекти за по-удобна фотография. Поради това потребителите често прибягват до използването на софтуер от трети страни. Една от тези програми е Selfie360 и ще бъде разгледана по-долу.

Основни инструменти

В режим на снимане екранът показва няколко бутона с различни функции. За тях се откроява отделен бял панел в горната и долната част на прозореца. Нека да разгледаме основните инструменти:

Основните инструменти в приложението Selfie360

 1. Превключвате между основната и предната камера, като използвате този бутон. В случай, че устройството има само една камера, бутонът отсъства.
 2. Инструмент с икона на светкавицата е отговорен за светкавицата при снимане. Съответният знак вдясно от него показва дали този режим е активиран или деактивиран. В Selfie360 няма избор между няколко опции на светкавицата, което е явен недостатък на приложението.
 3. Бутонът с иконата на изображението е отговорен за прехода към галерията. Selfie360 създава отделна папка във вашата файлова система, където се съхраняват снимки, направени само чрез тази програма. За редактирането на изображения чрез галерията ще опишем по-подробно по-долу.
 4. Големият червен бутон е отговорен за снимката. Приложението няма таймер или допълнителни режими за заснемане, например при завъртане на устройството.

Размери на снимките

На практика всяко приложение на камерата ви позволява да преоразмерите снимките. В Selfie360 ще намерите голям брой различни пропорции, а схематичен режим на визуализация ще ви помогне да разберете бъдещия изглед на програмата. По подразбиране винаги е зададено съотношение 3: 4.

Размери на снимките в приложението Selfie360

Прилагане на ефектите

Може би едно от основните предимства на такива програми е наличието на разнообразие от красиви ефекти, които могат да бъдат приложени дори преди да направите снимка. Преди да започнете да правите снимки, просто изберете най-подходящия ефект и ще се приложи към всички следващи кадри.

Ефекти за снимките в Selfie360

Почистване на лицето

Selfie360 има вградена функция, която ви позволява бързо да почистите лицето си от къртици или обриви. За да направите това, просто отидете в галерията, отворете снимка и изберете желания инструмент. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете пръст върху областта, след което приложението ще я коригира. Размерът на областта за почистване се избира чрез преместване на съответния плъзгач.

Функция за почистване на лицето в

Корекция на формата на лицето

След като направите самостоятелно приложение, можете да настроите формата на лицето, като използвате подходящата функция. На екрана се появяват три точки, движейки ги, промените определени пропорции. Разстоянието между точките се определя чрез придвижване на плъзгача наляво или надясно.

Функция за корекция на формата на лицето в Selfie360

достойнство

 • Selfie360 е свободен;
 • Вградени в много ефекти снимки;
 • Функция за корекция на формата на лицето;
 • Инструмент за почистване на лицето.

недостатъци

 • Липса на режими на светкавицата;
 • Няма таймер за снимане;
 • Неприятна реклама.

По-горе, разгледахме подробно приложението за камера Selfie360. Той е оборудван с всички необходими инструменти и функции за снимане, интерфейсът е удобен и дори неопитен потребител може да се справи с контролите.

Свали Selfie360 безплатно

Изтеглете най-новата версия на програмата от пазара на Google Play