Ако се нуждаете от самостоятелно свързване чрез допълнително свързано устройство, за тази цел най-добре е да използвате специални приложения, тъй като стандартните инструменти за мобилна операционна система не осигуряват толкова голям брой инструменти и функции. След това ще разгледаме подробно "SelfieShop Camera selfie stick".

Режими с Flash

Започнете преглед с настройките на светкавицата. Camera SelfiShop има няколко опции, които ви позволяват да използвате този инструмент за мобилни устройства по различни начини. Можете да деактивирате или разрешите светкавицата, да настроите автоматичния режим или да активирате функцията за намаляване на ефекта "червени очи". Освен това приложението има режим на фенерче. Изберете, ако искате светкавицата да е активна през цялото време.

Настройване на режима на светкавицата в приложението SelfiShop Camera

Режим Фото

Ако не използвате пръчката за самозащита, за да правите снимки, снимката по подразбиране ще бъде направена след натискане на пръста си на екрана. Въпреки това, SelfiShop Camera ви позволява да промените този режим на "Photo By Turn" . Когато активирате този режим, снимката ще бъде направена, след като сте завъртяли екрана и го върнете обратно. В това меню има още една функция "Създаване на мини копие на снимка" . Активирайте го, когато трябва да създадете изображения за социални мрежи или пощенски услуги.

Настройване на изпълнението на снимки в приложението SelfiShop Camera

лента с инструменти

По-горе вече разгледахме два елемента от лентата с инструменти, но все още има няколко полезни функции. Директно от приложението можете да включите Bluetooth, когато трябва незабавно да прехвърлите снимка или да направите снимка чрез нея, като използвате пръчка за самозащита. Обърнете внимание на режима на автоматично заснемане на снимка на таймер, а ако искате да превключвате между основната и предната камера, използвайте съответния бутон.

Лента с инструменти в фотоапарата SelfiShop

Настройки на камерата

Camera SelfiShop има голям брой настройки, които ви позволяват да направите процеса на снимане възможно най-удобен. Сред интересните и важни параметри бих искал да спомена няколко:

Настройките на фотоапарата SelfiShop

  1. Непрекъснато снимане - активирането на тази функция ви позволява да правите няколко снимки почти едновременно.
  2. WB и заключване на експозицията - Заключва баланса на бялото и експонацията, докато бутонът на затвора е натиснат.
  3. Автоматично фокусиране - по подразбиране този параметър е активиран, но ако настройката не е напълно правилна, препоръчваме да го забраните.

Свързване на монопод

Самозалепващото устройство не винаги е готово веднага да работи с устройството, особено когато става въпрос за използването на приложения от трети страни. В камерата SelfiShop има специален съветник, който ви позволява да конфигурирате връзката на монопода. Всички действия са разделени на три стъпки и трябва само да следвате инструкциите.

Помощник за свързване monopod SelfiShop Камера

Търсене на бутони се извършва, като кликнете върху тях. Понякога се случва моноподът да не е технически съвместим с някои мобилни устройства, така че бутоните може да не се показват в списъка.

Монопод детекция от фотоапарат SelfiShop

Button Manager

Бутоните са конфигурирани чрез отделно меню за настройки. Ще трябва да кликнете върху един от тях, за да отворите прозореца за редактиране. Настройката на бутона по подразбиране и неговият код се показват тук. Достатъчно е да натиснете бутона "Запомни" и приложението винаги ще работи правилно с него.

Ново откриване на бутоните в приложението "Самоизмерна камера"

Моля, имайте предвид, че фотоапаратът SelfiShop има много различни действия, които могат да бъдат присвоени на определени бутони. Изскачащо меню в диспечера на бутони показва всяка задача. Трябва само да изберете необходимите и да запазите настройките.

Настройване на действие за бутон в приложението SelfiShop Camera

Размери на снимките

Приложението "Камера", вградено в мобилните операционни системи, не винаги ви позволява да избирате оптималната разделителна способност на снимките. Приложенията на трети страни, от своя страна, са оборудвани с голям набор от функции, включително инструменти за преоразмеряване на бъдещи снимки. Моля, обърнете внимание, че когато инсталирате определен размер, ще пострада качеството на снимката.

Изберете размера на снимките в приложението SelfiShop Camera

Автоматичен избор на основния цвят

По подразбиране цветът е настроен на автоматичен, но камерата SelfiShop има още няколко допълнителни режима. Всички те се показват в менюто AWB . Изберете основен цвят в зависимост от мястото, където ще бъде направена снимката, за да се постигне възможно най-високо качество.

Задаване на основния цвят на фотоапарата SelfiShop

вещи

Обърнете внимание на големия брой вградени ефекти, които ще дадат атмосферни готови изображения, които ще ги направят по-наситени. В това приложение има голям брой визуални ефекти за всеки стил и настроение.

Прилагане на ефекти в фотоапарат SelfiShop

Режим на сцена

В много приложения на камерата са вградени няколко предварителни настройки на сцена, като например пейзаж или портрет. Тези режими ще ви помогнат бързо да зададете необходимите параметри за създаване на снимка в определена област. Camera SelfiShop има основни сцени, те са добре настроени и не е необходимо да се коригират.

Избор на подготвена сцена в приложението SelfiShop Camera

достойнство

  • Програмата е безплатна;
  • Напълно русифициран интерфейс;
  • Голям брой ефекти и сцени;
  • Удобна настройка за монопод.

недостатъци

  • Някои функции са достъпни само срещу заплащане;
  • Няма ръчно настройване на баланса на цветовете;
  • Лошо изпълнена галерия.

Camera SelfiShop е приложение за мобилни устройства, предназначено не само за ръчно използване на снимки, но и за използване на монопод. В тази програма има голям брой различни настройки и ефекти, които ви позволяват да правите снимки с най-високо качество.

Свали SelfiShop Camera безплатно

Изтеглете най-новата версия на приложението от Пазара на Google Play